Darten Utrecht

Dartwinkel.nl bestaat al meer dan 40 jaar. Het is dan ook uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland. Door de kennis en ervaringen die wij op hebben gedaan, weten wij alles over alle dartartikelen en -producten. Inmiddels hebben wij één fysieke winkel in Deventer en 4 webshops waar u onze producten kunt bestellen. Voor producten en accessoires om te darten in Utrecht kunt u bij ons dus uitstekend terecht. 

Producten voor darten Utrecht

Bij Dartwinkel.nl verkopen wij dartpijlen, flights, dartborden, shirts, scoreborden, opbergcases, accessoires en shafts. Shafts verbinden de barrel met de flight. Ze zijn ook vaak bepalend bij het gooien van de dart. Voor darten in Utrecht hebben wij shafts van drie verschillende soorten materiaal, namelijk kunststof, aluminium en titanium. De lengte van de shafts maakt het verschil tussen afzwaaiende pijlen en gegroepeerde pijlen. Wij bieden shafts aan van topmerken, zoals Target en Harrows. Bij ons kunt u ook uw eigen shafts creëren, door ze te laten bedrukken. U heeft hierbij de keuze uit verschillende formaten, kleuren en lettertypes. 

 

 

Meer dan producten voor darten Utrecht

Bij Dartwinkel.nl kunt u andere producten aanschaffen dan dartpijlen of andere dartaccessoires. Wij bieden namelijk ook voetbaltafels aan. Wanneer u dan pauze houdt van het darten, kunt u met uw vrienden een potje tafelvoetbal spelen. Ook hebben wij voor de jarigen onder ons leuke cadeaus. Kies bijvoorbeeld voor een setje flights of huur eens een dartbaan. Vindt u het te moeilijk om te kiezen? Geen zorgen, wij bieden ook cadeaubonnen aan. Zo zit u altijd goed. De ontvanger kan dan zelf iets moois uitkiezen voor het darten in Utrecht

Levertijden en verzendkosten

Bij Dartwinkel.nl proberen wij de levertijd zo kort mogelijk te houden. Als u bij ons iets bestelt voor 18:00 uur, dan doen wij ons uiterste best om het dezelfde dag nog te verzenden. Een enkele keer komt het voor dat wij dit niet na kunnen komen, omdat het product bijvoorbeeld niet op voorraad is. Als dit het geval is, laten wij dit u zo spoedig mogelijk weten en houden wij u op de hoogte. Bij bestellingen onder de €40,- bedragen de verzendkosten €2,95. Bestelt u voor meer dan €40,-? Dan betaalt u geen verzendkosten. Alleen bij voetbaltafels rekenen we altijd verzendkosten. De levering van uw bestelling verloopt via de postbode of pakketbezorgers van Packs. Over het algemeen vindt de levering de eerstvolgende werkdag plaats. 

Iets mis met de bestelling? 

Er is altijd een mogelijkheid dat er iets niet helemaal zo gaat als gepland. Het kan dan ook zijn dat er tijdens het transport van uw bestelling iets kapotgaat. Wanneer u een gebrek ziet bij de bestelling, dient u dit binnen 2 maanden aan ons door te geven, zodat u aanspraak kunt maken op de garantie. Als het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos de zorgen dragen voor reparatie of vervanging. 

Antwoord op uw vragen over darten in Utrecht

U vindt bij Dartwinkel.nl dus alles voor een onbezorgd potje darten in Utrecht. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden naar wat u zoekt. Komt u liever persoonlijk langs? Dan bent u welkom in onze winkel in Deventer

Dibo
Facebook Instagram Youtube