Shafts bedrukken

Wilt u een persoonlijke en unieke touch geven aan uw dartpijlen? Laat de shafts dan bedrukken door Dartwinkel.nl. Ook perfect om cadeau te doen aan iemand anders! Laat uw eigen naam erop drukken, of de naam van iemand die u dierbaar is. Misschien bent u groot fan van een bekende darter. Laat de shafts dan bedrukken met zijn naam. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Nylon short shafts bedrukken
€ 0,00
Nylon medium shafts bedrukken
€ 0,00

2 artikelen

per pagina

Shafts bedrukken, hoe werkt het?

U kunt bij Dartwinkel.nl 3 formaten shafts laten bedrukken, namelijk short shafts, medium shafts en long shafts. Op elk formaat kan een maximum aantal tekens worden gedrukt. Voor de short shafts zijn het er maximaal 10, voor de medium shafts 19 en voor de long shafts 32. Voor zowel de shafts zelf als voor de tekst kunt u uit diverse kleuren kiezen. Denk aan rood, blauw, zwart, geel, oranje en groen. De tekst kan ook in stijlvol zilver of goud worden gedrukt. De lettertypes waarmee we de shafts kunnen bedrukken zijn Arial, Times New Roman en Script.  

Shafts bedrukken en meer

Bij Dartwinkel.nl kunt u voor veel meer terecht dan het laten bedrukken van shafts. De basisbenodigdheden van het spel, dartborden en -pijlen hebben we in alle soorten en maten. Zowel de beginnende darter als de professionele speler vindt bij ons de perfecte pijlen en borden van alle bekende merken, zoals Harrows, Target, Winmau en Unicorn. 

Maak uw dartspel compleet met diverse mooie en handige accessoires. Wilt u voorkomen dat uw muur schade oploopt door pijlen die niet in het dartbord terechtkomen? Schaf dan een surround of een dartkabinet aan. Ook uw vloer kunt u eenvoudig beschermen tegen pijlen die de verkeerde kant op gaan door een dartmat neer te leggen. Of wat dacht u van dartbord verlichting, zodat u ook in de late uurtjes goed kunt zien wat u doet en waar uw pijlen terechtkomen? Zoekt u een cadeau voor een dartliefhebber en twijfelt u? Het kan lastig zijn om het juiste te vinden. Wij hebben hiervoor de oplossing. Verblijd de persoon in kwestie met een cadeaubon. Zo weet u zeker dat u niet per ongeluk iets koopt dat diegene al heeft en kan hij of zij zelf iets moois uitzoeken. 

Bestellen en contact

In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Houd er rekening mee dat de levertijd van bedrukte shafts langer is dan die van onze andere producten. Voor het bedrukken van de shafts is namelijk meer tijd nodig. Gemiddeld is de levertijd 2 tot 3 weken. Onze andere artikelen worden (indien voorradig) de volgende dag geleverd als u uw bestelling voor 18:00 uur plaatst. Heeft u een ander product op het oog dat u graag eerst in het echt wilt zien en eventueel testen? Hiervoor bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube