Electronische scoreborden

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Bull's Touch Scorer | Elektronisch Scorebord
€ 54,95
Scolia Pro Electronic Score System
€ 1.694,95
Scolia Home Electronic Score System
€ 890,00
Dartsmate Match
€ 379,95
Dartsmate Elite
€ 159,50
Favero Game Shot
€ 159,95
Viper ProScore Electronic Dart Scorer
€ 44,95
Dartsmate 3
€ 149,50

Geen voorraad meer

Dartsmate Chalkie+
€ 129,95

Geen voorraad meer

Dartsmate Chalkie
€ 99,95

Geen voorraad meer

10 artikelen

per pagina

Elektronische dartscoreborden

De elektronische scoreborden van Dartwinkel.nl zijn slimme scoreborden. Deze scoreborden hebben het voordeel ze beschikken over een ingebouwde unit die de scores gedurende uw spel bijhoudt. Onze elektronische scoreborden vertellen u tijdens uw potjes darts hoeveel punten nog resteren wanneer u alleen uw laatste score doorgeeft. Verder hoeft u helemaal niets te doen! Dus heeft u geen zin om te moeten hoofdrekenen tijdens het darten? Dan zijn onze elektronische scoreborden een uitstekende oplossing.

 

Voordelen van elektronische scoreborden

Naast het bijhouden van de scores van uw dartspel, kunt u nog veel meer met elektronische scoreborden. Speelt u alleen? Met elektronische scoreborden is het mogelijk om uw potje darts tegen een computer te spelen. Zo heeft u altijd een spannend spel. Bovendien kunt u met ons elektronische scorebord verschillende soorten dartspellen spelen. Tevens kunt u de invoer corrigeren en berekenen op welke manieren u uit kunt gooien. Dartwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan elektronische scoreborden voor darts, van eenvoudig tot zeer uitgebreid en geavanceerd. Bij ons kunt u het elektronische scorebord vinden dat past bij uw portemonnee. Wilt u een uitgebreid scorebord om de statistieken in te zien die bij uw worp horen? Neem dan bijvoorbeeld de Scolia Pro Electronic Score System. Dit is een scorebord dat u laat focussen op het darten en maakt u zo een betere darter.  

 

Meer verkrijgbaar bij Dartwinkel.nl

Wij stoppen niet bij elektronische scoreborden voor darts. Voor het noteren van uw score hebben wij ook whiteboards in ons assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor dartbordendartpijlenflightsshafts en andere dartaccessoires. Daarnaast hebben we de juiste spullen in huis voor het opbergen van uw dartspel. Zo kunt u uw dartpijlen op een veilige manier bewaren en tegen beschadiging beschermen. Uw dartspullen op een leuke manier personaliseren? Laat uw dartshafts bedrukken. Kies een kleur en maat shaft, vervolgens een kleur voor de tekst en een lettertype en laat ons weten welke tekst erop moet komen. Kent u een fanatieke darter? Bij ons zijn diverse dartcadeau-artikelen verkrijgbaar en kunt u een cadeaubon bestellen. Als u geen ruimte heeft voor het dartspel, dan hebben wij voor u de ideale oplossing! Wij verhuren ook dartbanen. Perefct voor elk feest of toernooi.

 

Elektronische scoreborden voor darts en meer

Dartwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan dartartikelen. Bij ons kunt u terecht voor een compleet dartspel. Heeft u vragen over onze elektronische dartscoreborden of kunt u iets niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook voor advies kunt u bij onze specialisten terecht. Maak uw dartspel compleet met Dartwinkel.nl!

Dibo
Facebook Instagram Youtube