Whiteboards en toebehoren

Tijdens een gezellig potje darten wilt u natuurlijk uw score goed in de gaten houden. Met een dart whiteboard kunt u de scores van het dartspel eenvoudig bijhouden. Zo kunt u snel zien wie er aan de winnende hand is. Van een dartbord tot een dart whiteboard; in het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alle benodigdheden voor een onbezorgd potje darten.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Bull's Styrene Scoreboard 60x30 cm Black
€ 24,95
Maxiflo whiteboard stift
€ 2,80
Whiteboard wisser klein
€ 2,50
Bordwisser hout met grijs vilt darts
€ 2,95
Whiteboard Dibo 30 x 40
€ 9,50
Whiteboard Grand Slam 30 x 40
€ 10,50
Whiteboard Winmau 30 x 40
€ 9,95
Whiteboard Dibo 38 x 57
€ 12,95
Whiteboard Grand Slam 38 x 57
€ 12,95
Whiteboard Winmau 38 x 57
€ 14,95
Mission Whiteboard wisser met 2 stiften
€ 4,25

Geen voorraad meer

Maxiflo wisser met 2 stiften
€ 8,95

Geen voorraad meer

Whiteboard Bull's 25 x 35 Darttel Flex
€ 11,95

Geen voorraad meer

Whiteboard Bull's 30 x 45 Budget
€ 12,95

Geen voorraad meer

Whiteboard Bull's 30 x 45 Darttel Flex
€ 14,95

Geen voorraad meer

Whiteboard Bull's 30 x 60 Budget
€ 13,95

Geen voorraad meer

Whiteboard Bull's 30 x 60 Darttel Flex
€ 16,95

Geen voorraad meer

Winmau Tournament scoreboard
€ 14,95

Geen voorraad meer

18 artikelen

per pagina

 Dart whiteboard voor het optimale spel 

Het gebruiken van een dart whiteboard tijdens het darten heeft als groot voordeel dat u zich volledig kunt blijven focussen op het spel. In één oogopslag ziet u de tussenstand. Hierdoor hoeft u niet continu te blijven rekenen en kunt u uw concentratie vasthouden. Na elk spel zijn de scores snel uit te wissen en kan het dart whiteboard gelijk gebruikt worden voor het volgende spel. In ons assortiment hebben wij onder andere dart whiteboards van de bekende dartmerken Winmau en Bull's. Een dart whiteboard is verkrijgbaar in verschillende formaten, dus u kunt kiezen wat u het fijnst vindt. Het kleinste bord heeft een formaat van 21 x 30 centimeter en het grootste is 38 x 57 centimeter. U vindt bij ons ook houten of vilten wissers en whiteboard stiften om alles nauwkeurig te kunnen bijhouden. 

Dart whiteboard en meer

Een dart whiteboard is een van de vele soorten accessoires in het assortiment van Dartwinkel.nl. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektronisch scorebord? Hiermee hoeft u niet meer te rekenen en kunt u zich nog beter concentreren op het spel. Een ander accessoire dat goed van pas kan komen is een surround. Hiermee voorkomt u dat de muur rondom uw dartbord beschadigingen oploopt. Of wat dacht u van mooie dartbord verlichting, zodat u ook in de avonduren perfect kunt zien wat u doet? Uiteraard vindt u bij ons ook alle basisbenodigdheden voor het dartspel, zoals dartborden van alle populaire merken, zoals Winmau en Unicorn. Ook dartpijlen hebben we in alle soorten en maten. Is een onderdeel van de pijl waar u zo graag mee gooit kapot? Wij hebben alles om de pijl eenvoudig te kunnen repareren. Maak de beleving van het spel compleet en draag en shirt van uw favoriete speler. 

Bestellen bij dartwinkel.nl 

In het assortiment van dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Vóór 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube