Harrows Dartpijlen

 

Harrows dartpijlen

Bent u op zoek naar Harrows dartpijlen? Bij Dartwinkel.nl hebben we een ruim assortiment pijlen van dit bekende merk. Daardoor kan elke speler de juiste dartpijlen vinden, van beginnende darters tot de echte professionals. Andere topmerken die u bij ons vindt zijn onder andere Winmau, Target en Unicorn. Veel van deze topmerken zijn een samenwerkingen aangegaan met professionele darters. Bij Dartwinkel.nl hebben we dartpijlen van onder andere Adrian Lewis, Jelle Klaassen en Michael van Gerwen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Harrows Black Knight
€ 73,95
Harrows Imperial Diamond 90%
€ 82,95
Harrows Toro 90%
€ 72,95
Harrows Red Horizon 90%
€ 76,95
Harrows Atrax 95%
€ 72,95
Harrows NX90 Black Edition
€ 49,95
Harrows Supergrip Black Edition 90
€ 47,95
Harrows The Original  50th Anniversary Edition 90%
€ 55,95
Harrows Boxer Bomb 50th Anniversary Edition 90%
€ 55,95
Harrows V-Wing 90% 50th anniversary Edition
€ 55,95
Harrows Boxer Parallel 50th Anniversary Edition 90%
€ 55,95
Harrows Magnum 97% 50th Anniversary Edtion
€ 59,95
Harrows Razr
€ 40,95
Harrows Revere
€ 42,95
Harrows Swarm
€ 54,95
Harrows Supergrip Ultra
€ 53,95
Harrows Fire Inferno
€ 79,95
Harrows Damon Heta
€ 59,95
Harrows Torpedo
€ 32,95
Harrows Assassin standard range
€ 33,95
Harrows Siege
€ 55,95
Harrows Magnum 97% reloaded
€ 73,95
Harrows Ice Recut
€ 79,95
Harrows Taipan
€ 81,95
Harrows Black Arrow
€ 12,95
Harrows Chizzy 90%
€ 73,95
Harrows Predator 90%
€ 54,95
Harrows Wolfram Infinity
€ 73,95
Harrows Pulse
€ 38,95
Harrows Blaze
€ 15,95

Artikelen 1-30 van 53

per pagina

Harrows dartpijlen Supergrip

Heeft u veel grip nodig voor een constante worp met uw dartpijlen? Dan zijn de Harrows Supergrip dartpijlen ideaal voor u. Met een supergrip shaft en super grip flights is dit een prachtig exemplaar. Voor darters met dartpijlen die als het ware 'hangen' in het dartbord, is deze pijl een uitkomst. Een ander voordeel is dat de darts meer naar het bord getrokken dan geduwd worden, wat kan voorkomen dat er een dwarrel in de vlucht gaat zitten. Stabiliteit en landing kunnen dus beïnvloed worden door middel van deze pijlen. Bij deze mooie Harrows dartpijlen leveren we een slumpack case, zodat u ze netjes kunt houden en makkelijk mee kunt nemen. 

Kwaliteit Harrows dartpijlen

De Harrow Supergrip dartpijlen zijn 90% tungsten. Tungsten dartpijlen zijn gemaakt van wolfraam. Hoe hoger het percentage tungsten, hoe hoger de kwaliteit van de darts en hoe dunner de barrel is. Hierdoor gooit u de dartpijlen makkelijker dicht bij elkaar en heeft u meer ruimte vrij in de triples. We hebben zelfs darts in ons assortiment die gemaakt zijn van maar liefst 97% tungsten. U bent bij ons dan ook verzekerd van hoge kwaliteit darts. Welke het meest geschikt is? Dat hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en de worp. Tungsten wordt onderscheiden met 3 verschillende type barrels, ook wel de teardrop, de cilinder en de torpedo genoemd. De cilindervorm is het meest voorkomend. Torpedobarrels zijn smal bij de punt en lopen breder uit. Bij teardropbarrels is dit juist tegenovergesteld; deze beginnen breed en worden naar de shaft toe smaller. Spelers die met een boog gooien hebben meer profijt van kortere shafts en spelers die strakker gooien meer van lange shafts. Let bij het kopen van dartpijlen ook op de textuur van de barrel. De textuur bepaalt namelijk de grip van de dartpijl. Hoe meer textuur dartpijlen hebben, hoe meer grip. 

Gold Widow 19 gram knurled

De vorm van deze barrel is zo gekozen dat het zwaartepunt iets naar voren ligt. Er zijn in totaal drie coatinglagen aangebracht van titanium carbid en titanium/tantalium nitride. Deze coatings in zwart of goud geven een extra harde satijnen afwerking voor een ideale grip. Deze Harrows dartpijlen worden geleverd met de unieke 'Spider Leg' shafts die de flights goed vasthouden.  

Harrows dartpijlen van Glen Durrant

Harrows heeft dartpijlen van een aantal bekende topdarters. De bekendste zijn de pijlen van Glen Durrant. Glen Durrant is een Engelse darter met de bijnaam Duzza. In 2017 en 2018 won Glen Durrant het BDO World darts Championship. In samenwerking met Harrows heeft Glen Durrant zijn eigen supergrip dartpijlen ontworpen. Deze zijn verkrijgbaar in de gewichten 22, 24 en 26 gram. De supergrip shafts met marathon flights worden geleverd in een mooie Slimpack case.

Harrows dartpijlen bij Dartwinkel.nl  

Bij Dartwinkel.nl vind je alle Harrows dartpijlen en toebehoren. Internationaal is Harrows een van de grootste dartmerken. Voor meer informatie over dartpijlen kunt u altijd bij ons terecht. Dartwinkel.nl beschikt over meer dan alleen dartpijlen. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere dartborden, flights, shafts, shirts. De meeste darters onderscheiden zichzelf van de rest met hun flights. Uw eigen naam erop, een grappig plaatje of juist een effen kleur. Dit is ook mogelijk bij Dartwinkel.nl. Dankzij onze service op maat kunnen wij specifiek kijken welke dartpijlen het beste bij u passen zodat u de ultieme dartervaring beleeft.  Wilt u onze Harrows dartpijlen en/of andere producten eerst bekijken en testen? U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer. Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.

Dibo
Facebook Instagram Youtube