Elektronische Dartborden

Een elektronisch dartbord brengt een aantal fijne voordelen met zich mee. Met een elektronisch dartbord heeft namelijk u geen beschadigingen in de muur door gemiste pijlen, wordt automatisch de score bijgehouden en beschikt u over veel spelvariaties. Bij Dartwinkel bieden wij verschillende soorten elektronische dartborden, voor zowel competitiegebruik als voor recreanten.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Soorten elektronisch dartbord

Er zijn heel veel dartborden op de markt en ook voor een elektronisch dartbord kunt u rekenen op een ruime keuze. In ons assortiment hebben wij onder andere de volgende elektrische borden: 

  • Cible Electronique - Dit is het meest uitgebreide bord in ons assortiment. Het elektronische bord zit in een kabinet en bevat 38 spelvarianten. Die lopen uiteen van competitie tot casinogames. Verder is het bord voorzien van een LED-scorebord en kan er met maar liefst 16 spelers gespeeld worden. Om het speelplezier te verhogen komen er speciale geluidseffecten uit de computergestuurde speaker.
  • Viper – Op dit klassieke elektronische dartbord wordt uw score automatisch bijgehouden en er zijn veel verschillende spelvariaties op diverse niveaus. Met 25 spellen en 167 niveaus biedt dit bord garantie voor een flink aantal uren vermaak.
  • Target Bexus softtop – Dit moderne en luxe elektronische dartbord beschikt over een 7 inch touchscreen en WiFi. U kunt met tegenstanders over de hele wereld spelen en contact met ze hebben door de ingebouwde camera, microfoon en speaker te gebruiken. U kunt met maximaal 4 personen spelen en alle gegevens zelfs bijhouden in de gratis app voor uw smartphone. 

Houdt u het liever een traditioneel dartbord? Ook dan heeft u bij Dartwinkel keuze uit een ruim assortiment. Of u nu zoekt naar een betaalbaar dartbord of juist een wedstrijdbord; wij hebben voor ieder wat wils.

Elektronisch dartscorebord

Nog niet in het bezit van een elektronisch dartbord en wilt u toch makkelijk scores bijhouden? Dan is een elektrisch scorebord een ideale oplossing. De tijd van hoofdrekenen is verleden tijd en de focus kan volledig liggen op het darten zelf. Niet alleen het bijhouden van de punten is makkelijk, een elektronisch scorebord kan ook tips geven. Het bord geeft zelf aan welke scores makkelijk uit te gooien zijn. Een mooie toevoeging tijdens competities en trainingen.

Dartbord bestellen 

Met een elektronisch dartbord heeft u de basis gelegd voor het darten. Wacht daarom niet te lang met een elektronisch dartbord bestellen! Voor de volledige dartervaring kunt u onder andere uitbreiden met dartbord verlichting, dartshirts en diverse accessoires. In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om het darten compleet te maken, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Voor 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life testen? Dat kan in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen over een elektronisch dartbord of één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op en ontvang advies van een van onze medewerkers. 


 

Dibo
Facebook Instagram Youtube