Grandslam Dartpijlen


Grandslam dartpijlen

Grandslam dartpijlen zijn voornamelijk bekend door onze "eigen" darters. Grandslam werkt namelijk samen met de bekende Nederlandse darters Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen. De dartpijlen van Grandslam zijn zeer constant tijdens het spel. De stevige grip is voor vele darters de doorslaggevende reden om voor Grandslam dartpijlen te kiezen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Grand Slam Ghost Grip 90%
€ 47,50
Grand Slam Triple B 90%
€ 39,50
Grand Slam Barney Grip 90%
€ 47,50
Grand Slam Jack-Hammer 90%
€ 39,95
Grand Slam Aviator 90%
€ 39,95
Grand Slam Dominator 90%
€ 39,95
Grand Slam Innovator I 90%
€ 39,95
Grand Slam Innovator II 90%
€ 39,95
Grand Slam Jupiter 90%
€ 39,95
Grand Slam Polaris 90%
€ 39,95
Grand Slam Pluto 90%
€ 39,95
Grand Slam Jelle Klaasen 90%
€ 39,95
Grand Slam Barney Brass

Geen voorraad meer

15 artikelen

per pagina

Assortiment Grandslam dartpijlen

Grandslam dartpijlen zijn er in verschillende maten, materialen en kleuren. Ze staan bekend om de grote variatie in kleur. Groen, zwart, oranje, paars, bijna elke denkbare kleur is verkrijgbaar. De Grandslam dartpijlen zijn beschikbaar in een variabel gewicht van 21 gram tot en met 29 gram. Bent een beginnende darter? Kies dan voor een wat hoger gewicht. De pijlen in het assortiment zijn voornamelijk gemaakt van tungsten, ook wel wolfraam genoemd. Daarnaast zijn er nog enkele pijlen beschikbaar in brass, dit is een combinatie van brons en koper.   

De Grandslam dartpijlen van "Barney"

Grandslam heeft de officiële dartpijlen van Raymond van Barneveld in het assortiment. De pijlen van "Barney" staan bekend om de hoge mate van grip in combinatie met het gewicht. Dit maakt het kwalitatief perfecte dartpijlen. De grip van deze pijlen wordt ook wel de "Barney" grip genoemd. Met deze pijlen heeft van Barneveld verschillende grote toernooien gewonnen. Met hun prachtige geschiedenis zijn ze een echte musthave voor de liefhebber.

De Grandslam dartpijlen van de "Cobra"

Naast Raymond van Barneveld werkt Grandslam ook samen met Jelle Klaasen. De dartpijlen van de "Cobra" zijn voor 90% van tungsten gemaakt. Dit maakt het tot een zeer sterke en stabiele pijl tijdens het darten. Deze Grandslam dartpijlen zijn beschikbaar tussen de 21 en de 26 gram. Op de barrel van deze dartpijlen is het logo JK gegraveerd. Dit staat vanzelfsprekend voor Jelle Klaassen. 

Andere producten

Naast Grandslam dartpijlen en pijlen van andere merken, zoals Harrows en Unicorn, vindt u bij Dartwinkel.nl alle andere benodigdheden en accessoires voor het dartspel. Zo hebben we een zeer uitgebreid assortiment dartborden van alle bekende merken. Uw dartbord kunt u uitbreiden met accessoires als een surround of een dartkabinet om uw muur te beschermen. Of wat dacht u van een dartmat? Hiermee is het voor iedereen duidelijk van welke afstand de pijlen geworpen moeten worden. Ook is uw vloer beschermd tegen vallende pijlen. Wilt u een fervent darter een cadeau geven, maar weet u niet precies wat diegene goed kan gebruiken? Geef dan eens een cadeaubon. Daarmee kan de ontvanger naar hartenlust rondkijken in onze webshop en iets moois bestellen. 

Bestellen bij Dartwinkel.nl

Als u uw Grandslam dartpijlen vóór 18:00 uur bestelt leveren we ze de volgende dag, mits het artikel voorradig is. Liever een product in het echt testen voor u het aanschaft? Wij ontvangen u hiervoor graag in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube