Onderdelen voor Tafelvoetbal

Een voetbaltafel bestaat uit verschillende onderdelen en voor het meeste speelplezier is het belangrijk dat al deze onderdelen optimaal functioneren. Door veelvuldig gebruik van de voetbaltafel is het echter voor te stellen dat op termijn onderdelen beschadigen of kapot gaan. Voor de vervanging van onderdelen van een voetbaltafel bent u dan bij dartwinkel.nl aan het juiste adres.

Onze onderdelen voor tafelvoetbal

Dartwinkel.nl heeft verschillende onderdelen voor tafelvoetbal. Zo hebben we meerdere soorten poppetjes, balletjes, scoretellers en stangen die je kunt gebruiken voor de vervanging van onderdelen voor een tafelvoetbal. Door waar nodig de onderdelen te vervangen, zul je meer plezier ervaren van je voetbaltafel, aangezien die dan altijd goed werkt. Ons assortiment aan onderdelen voor tafelvoetbal is erg breed en we hebben producten in verschillende kleuren, vormen en van verschillende merken. Hierdoor zit er voor elke voetbaltafel wel een passend onderdeel bij die bijdraagt aan jouw voetbaltafel.

Poppetjes voor tafelvoetbal

Een van de meest belangrijke onderdelen van een voetbaltafel zijn de poppetjes die erin verwerkt zijn. Mannetjes, vrouwtjes, kleurrijk of wat meer basic, er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo hebben we bijvoorbeeld de Voetbalpop Black Bandit Zwart Voor 16 Mm Stang. Deze heeft maar één kleur en verder geen bijzonderheden of details. Deze kunt u in meerdere kleuren en voor verschillende stanggroottes bij ons aanschaffen. Daarnaast hebben we ook de Voetbalpop rood-wit voor 16 mm stang, deze heeft wat meer details en heeft ook daadwerkelijk een tenue aan. Deze soort kunt u ook in meerdere kleuren en voor verschillende stanggroottes krijgen.

Meer dan onderdelen voor tafelvoetbal

Naast onderdelen voor tafelvoetbal kun je bij dartwinkel.nl voor nog veel meer terecht. Voor alles op het gebied van darten zit je hier op de goede plek, denk aan dartborden, dartpijlen, scoreborden en nog veel meer. Naast onderdelen voor tafelvoetbal hebben wij ook onderdelen voor airhockey beschikbaar. Interesse in een van onze producten of heb je nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Dibo
Facebook Instagram Youtube