Wedstrijd Dartborden

In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u een groot aantal wedstrijd dartborden van diverse bekende merken, zoals Unicorn, Bull's, Winmau en Harrows. Ook voor u zitten er met zekerheid mooie wedstrijd dartborden tussen. Kies een mooie uit en ga de wedstrijd aan met uw tegenspelers. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Winmau PRO SFB
€ 37,95
Winmau Blade 6 Dual Core dartbord
€ 59,95
Winmau Blade 6 Dual Core dartbord
€ 79,95
Winmau Blade 6 Triple Core dartbord
€ 95,95
Bull's Classic
€ 32,50

Geen voorraad meer

Bull's Shark Pro
€ 49,95

Geen voorraad meer

Winmau MvG Diamond Plus dartbord
€ 49,95

Geen voorraad meer

Target Pro Tour
€ 54,95

Geen voorraad meer

8 artikelen

per pagina

Populaire wedstrijd dartborden

De meest verkochte wedstrijd dartborden zijn de Winmau Blade 5 borden. Het is zelfs het best verkochte dartbord ter wereld. De Winmau Blade 5 is geschikt voor zowel beginners als professionals, die op zoek zijn naar een dartbord van perfecte kwaliteit voor een vriendelijke prijs. De Winmau Blade 5 dartborden zijn voorzien van een 'Fifth Generation Wiring Technology'. Dit maakt dat de kans op bouncers nog kleiner is. Het type sisal (de vezel die wordt gebruikt) is van invloed op de levensduur van het dartbord en hoe goed of slecht de dartpijl in het bord blijft hangen. De Winmau Blade 5 wedstrijd dartborden bevatten Keniaans sisal. Dit is de hoogste kwaliteit, waardoor de kans op bouncers minimaal is. Met het Rota-Lock systeem kan het dartbord gemakkelijk bevestigd en gedraaid worden. Het bord voldoet bovendien aan alle specificaties van de World Darts Federation (WDF) en de British Darts Organisation (BDO) om officiële wedstrijden op te spelen. 

Meer dan wedstrijd dartborden

Bij Dartwinkel.nl vindt u veel meer dan wedstrijd dartborden. Een andere belangrijke basisbenodigdheid voor uw potje darts zijn de pijlen. Deze hebben we in alle soorten en maten. Zowel de beginnende darter als de professionele speler vindt bij ons de perfecte pijlen van alle bekende merken, zoals Harrows, Target, Winmau en Unicorn. Bent u fan van een bekende darter, zoals Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen of Adrian Lewis? Schaf dan zijn pijlen aan! 

U maakt uw dartspel compleet met diverse accessoires. Wilt u voorkomen dat uw muur en/of vloer schade oplopen door pijlen die niet in het dartbord terechtkomen? Schaf dan een surround en een dartmat aan. Of wat dacht u van dartbord verlichting, zodat u ook 's avonds goed kunt zien wat u doet en waar uw pijlen terechtkomen? Is een onderdeel van de pijl waar u zo graag mee gooit kapot? Wij hebben alles om de pijl eenvoudig te kunnen repareren. U kunt alle producten natuurlijk voor uzelf aanschaffen, maar waarom geeft u een echte dartfan of beginnende darter geen cadeaubon van Dartwinkel.nl? De ontvanger kan dan op zijn gemak rondkijken in de webshop en een mooi cadeau kiezen.  

Bestellen en contact

In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Bestelt u uw wedstrijd dartborden of ander artikelen vandaag voor 18:00 uur? Dan leveren we de volgende dag, mits het artikel voorradig is. Heeft u een product op het oog dat u graag eerst in het echt wilt zien en eventueel testen? Hiervoor bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube