Winmau Dartborden

Fervent darter? Dan ben je vast bekend met Winmau dartborden, een begrip in de wereld van darts. Winmau biedt dartborden voor elk niveau: voor beginners, recreatieve darters en voor professionals. Winmau is officieel partner van de BDO (British Darts Organization), dartborden hebben de officiële wedstrijdafmetingen. De modellen van Winmau hebben een fantastische prijs/kwaliteit verhouding, wat heeft bijgedragen aan het enorme succes. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Winmau PRO SFB
€ 37,95
Winmau Blade 6 Dual Core dartbord
€ 59,95
Winmau Blade 6 Triple Core dartbord
€ 95,95
Winmau Blade 6 Dual Core dartbord
€ 79,95

Geen voorraad meer

Winmau MvG Diamond Plus dartbord
€ 49,95

Geen voorraad meer

6 artikelen

per pagina

Winmau PRO SFB

Het Winmau Pro SFB dartbord is een basis dartbord. Het heeft de officiële wedstrijdafmetingen en is geschikt voor steeltip dartpijlen. Het sisal van Winmau dartborden staan bekend om haar lange levensduur. Dit is bij de Pro SFB ook het geval. De bedrading van het Winmau Pro SFB dartbord is rond. De bullseye van het bord is daarnaast vrij van nietjes, hierdoor is de kans op bounces beperkt. Het dartbord heeft de klassieke kleuren.

Winmau Blade 6

De Winmau Blade 6 is de opvolger van de Blade 5, een veel verkocht bord van dit merk. De Winmau Blade 6 is geschikt voor zowel beginners, als experts die op zoek naar een dartbord met kwaliteit. De zesde generatie bedrading technologie zorgt voor een nog kleinere kans op bouncers. De Winmau Blade 6 kan door het Rota-Lock systeem gemakkelijk bevestigd en gedraaid worden. De Winmau Blade 6 bestaat uit Afrikaans sisal. Het gebruik van deze vezels zorgt voor een lange levensduur van het dartbord. Van de Winmau dartborden is de Winmau Blade 6 het meest verkochte model bij Dartwinkel.nl.

Winmau Blade 6 Dual Core

De Winmau Blade 6 Dual Core is de vernieuwde versie van broertje Winmau Blade 5. Met de Winmau Blade 6 Dual Core kruipt elke darter in de huid van Barney. Het vernieuwde Blade 6-bedradingsysteem biedt extra ruimte om te scoren in de dubbels en in de trippels. Uitgooien was nog nooit zo simpel. Daarnaast heeft de Winmau Blade 6 Dual Core een verbeterd blade 6 mesdraadsysteem. Dit betekent dat er een groter raakvlak is. De Winmau Blade 6 Dual Core heeft ook een vernieuwde roos, waardoor u nog makkelijker bulls eye gooit! Dit dartbord voldoet aan alle specificaties van de World Darts Federation en de British Darts Organisation.

Winmau Blade Champions Choice Dual Core

Van alle modellen Winmau dartborden is de Blade Champions Dual Core de enige met twee verschillende lagen sisal. Dit dartbord heeft smallere dubbels en triples en een kleinere single en dubbel bull. Dit maakt dit model uitermate geschikt om mee te oefenen. Wedden dat niemand zo strak in de roos gooit als jij!  Elk dartbord van Dartwinkel.nl wordt inclusief ophangsetje geleverd.

Winmau dartborden en meer

Winmau staat niet alleen bekend om Winmau dartborden. Winmau is een erkend dartsmerk voor alle dartsproducten en -accessoires. Winmau is sinds kort de leverancier van bijvoorbeeld Michael van Gerwen. De nieuwe Winmau MvG Adrenalin dartpijlen zijn gemakkelijk te bestellen bij Dartwinkel.nl. Heeft u flights nodig voor uw dartpijlen? Winmau heeft kwalitatief hele goede flights zodat uw pijlen weer stabiel richting het bord vliegen. Winmau heeft niet alleen goede dartborden, het hele dartsassortiment van Winmau is van hoogstaande kwaliteit.

Dartproducten bij Dartwinkel.nl

Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen Winmau dartborden en dart accessoires. Van diverse soorten scoreborden en dart shirts tot flights en shafts. Onze producten eerst uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact opnemen. Onze specialisten helpen u graag met elke vraag.

Dibo
Facebook Instagram Youtube