Winmau Dartpijlen

 

Winmau dartpijlen

Winmau bestaat al meer dan 70 jaar en is opgericht in 1945. Winmau staat bekend als grote speler op de markt van darts artikelen. Winmau dartpijlen staan dan ook sinds jaar en dag bekend als kwalitatief onbetwistbaar en innovatie gedreven. Winmau is met de dartpijlen dé marktleider op dit gebied. Door de innovatie gedreven geest weet Winmau het keer op keer voor elkaar te krijgen om de kwaliteit te verbeteren en het dartpijlen assortiment te verbreden. Voor ieder wat wils bij Winmau.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Winmau Firestorm Flame 1
€ 64,95
Winmau Firestorm Flame 2
€ 64,95
Winmau Sniper Black
€ 54,95
Winmau Sniper SE-1
€ 69,95
Winmau Valhalla Dual Core 95%/85%
€ 89,95
Winmau MvG Aspire
€ 43,95
Winmau MvG Authentic
€ 59,95
Winmau Vincent Van Der Voort
€ 61,95
Winmau Pro-Line
€ 49,95
Winmau Wildcats
€ 44,95
Winmau Firestorm
€ 64,95
Winmau Xtreme 2
€ 14,45
Winmau Aspria
€ 98,95
Winmau Blackout
€ 44,95
Winmau Sabotage
€ 47,95
Winmau Sniper
€ 47,95
Winmau Ton Machine
€ 41,95
Winmau Majestic
€ 85,95
Winmau Overdrive
€ 44,95
Winmau Sabotage Onyx
€ 49,95
Winmau Apocalypse
€ 11,45
Winmau Sicario
€ 85,95
Winmau Zinati
€ 91,95
Winmau Sniper SE-2

Geen voorraad meer

Winmau Andy Fordham SE
€ 60,95

Geen voorraad meer

25 artikelen

per pagina

Assortiment Winmau dartpijlen

Bij Dartwinkel.nl vindt u een groot assortiment Winmau dartpijlen. Bij ons kan elke darter terecht voor geschikte dartpijlen naar zijn wensen. Voor elke speler hebben wij een passende pijl. Het gewicht van onze Winmau dartpijlen is zeer variërend. Deze pijlen variëren met een minimum van 12 gram tot een maximum van 40 gram. Ook het materiaal van de Winmau dartpijlen variëren. Tungsten komt echter het vaakst voor als materiaal. Tungsten dartpijlen zijn gemaakt met wolfraam. Hoe hoger het percentage wolfraam, hoe hoger de kwaliteit van de dartpijlen. Darts die in ons assortiment erg populair zijn, zijn de Winmau Graffiti dartpijlen. Deze zijn gemaakt van 85% Tungsten en zijn verkrijgbaar in 22 gram en 26 gram. Ook hebben ze een perfecte balans. De Winmau Graffiti darts hebben een originele streetstyle en zijn ontworpen in samenwerking met de bekende graffiti-artiest Carl Kenz. Geen één Winmau Graffiti set is hetzelfde, wat de pijlen zeer uniek maakt en waardoor ze als echte kunstwerken gezien worden.

De winmau dartpijlen van Michael van Gerwen en Vincent van der Voort

Eind 2019 heeft de overstap van Michael van Gerwen en Vincent van der Voort veel stof doen opwaaien in de dartswereld. De vrienden stapten samen over naar Winmau. In samenwerking met Winmau hebben Michael van Gerwen en Vincent van der Voort nieuwe pijlen laten maken. De dartpijlen van van Gerwen en van der Voort zijn ook verkrijgbaar bij Dartwinkel.nl. Dartwinkel.nl heeft vijf verschillende setjes Michael van Gerwen dartpijlen. De gewichten variëren van 21 gram tot en met 26 gram. Een compleet overzicht van de nieuwe Winmau dartpijlen van van Gerwen vindt u hier. Ook Vincent van der Voort heeft nieuwe pijlen laten maken door Winmau. De Winmau Vincent van der Voort dartpijlen zijn verkrijgbaar in de gewichten tussen 23 en 25 gram.

De Winmau dartpijlen van "Noppie"

De relatief jonge prof Danny Noppert, actief binnen PDC, is niet meer weg te denken uit de dartwereld. Na sterke jaren bij de BDO mag hij het nu gaan laten zien binnen de PDC. In samenwerking met Winmau heeft Danny Noppert zijn eigen Winmau dartpijlen op de markt gebracht. De darts van "Noppie" variëren tussen de 23 en 25 gram. De onyx coating op de dartpijlen in combinatie met een percentage van 90% tungsten maakt deze pijl onverwoestbaar. Door het gemiddelde gewicht van deze dartpijlen zijn deze geschikt voor zowel de beginnende darter als de professionele darter. 

De Winmau dartpijlen van Mervyn King

Een andere grote speler die gesponsord wordt door Winmau, is Mervyn King. Bij Dartwinkel.nl zijn twee setjes Mervyn King dartpijlen verkrijgbaar. De Winmau Mervyn King dartpijlen zijn verkrijgbaar in 22 gram, 24 gram en 26 gram. De barrell heeft de karakteristieke 'kuilen' waar Mervyn King dartpijlen om bekend staan. Met deze set Winmau dartpijlen kunt u in grote stappen 'The King' achterna.

Naast de Winmau Mervyn King dartpijlen heeft Dartwinkel.nl nog een setje Mervyn King dartpijlen in het assortiment. De Winmau Mervyn King Onyx is voorzien van een black onyx coating om de grip te optimaliseren. Ook deze set dartpijlen hebben de kenmerkende kuilen in de barrell. Deze Mervyn King dartpijlen zijn verkrijgbaar in 22 gram en 24 gram. Voor de beste Mervyn King WInmau dartpijlen bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres.

De Winmau dartpijlen van Simon Whitlock

Een van de grootste characters in het darts is toch wel Simon Whitlock. Met zijn iconische baard en lange vlecht is hij een publiekslieveling over de hele wereld. Samen met Winmau heeft Simon Whitlock zijn herkenbare lange darts ontwikkeld. Bij Dartwinkel.nl kunt u drie verschillende series Simon Whitlock dartpijlen kopen: De Winmau Simon Whitlock Special Edition dartpijlen, de Winmau Simon Whitlock Urban Grip dartpijlen en de reguliere Winmau Simon Whitlock dartpijlen.

De Winmau Simon Whitlock Special Edition dartpijlen zijn speciaal gedesigned door Simon Whitlock. Deze pijlen bestaan voor 90% uit tungsten. Deze set Winmau dartpijlen van Simon Whitlock is verkrijgbaar in zowel 22 gram als 24 gram. De Winmau Simon Whitlock Urban Grip dartpijlen zijn voorzien van verschillende kleuren op de barrell. Met deze dartpijlen van Simon Whitlock bent u de eyecatcher op het volgende darttoernooi. Ook deze set Simon Whitlock dartpijlen is te koop in 22 gram en 24 gram. De reguliere set Winmau dartpijlen van Simon Whitlock heeft dezelfde barrells (ook 90% tungsten) en dezelfde grip. Het verschil is dat de barrells volledig zilver zijn. Ook deze dartpijlen van Simon Whitlock zijn verkrijgbaar in 22 gram en 24 gram. U wordt net zo'n dartscharacter als Simon Whitlock met de dartpijlen van Simon Whitlock.

De winmau dartpijlen van Daryl Gurney

Daryl Gurney is één van de topdarters in het PDC circuit. Samen met Winmau heeft Daryl Gurney een aantal setjes dartpijlen ontwikkeld. Bent u op zoek naar het oude setje Daryl Gurney dartpijlen? Dan is deze set Winmau Daryl Gurney dartpijlen uitermate geschikt voor u. Deze Daryl Gurney dartpijlen zijn voorzien van een goede grip op de barrell en zijn te koop in 23 en 25 gram. De barrell bestaat uit 90% tungsten.

Bent u op zoek naar de meest recente uitgaves van Winmau Daryl Gurney dartpijlen? Dan zijn de Winmau Daryl Gurney SE en de Winmau Daryl Gurney Black SE de dartpijlen voor u. Het verschil in deze dartpijlen vindt u terug in de grip op de pijlen. De Winmau Daryl Gurney Black SE is voorzien van Onyx performance coating. Deze coating zorgt voor verbeterde grip op de barrells. De reguliere set Winmau Daryl Gurney SE dartpijlen is verkrijgbaar in 22, 24 en 26 gram. De normale uitgave van deze pijlen is verkrijgbaar in 23 en 25 gram. Bekijk ons aanbod Daryl Gurny dartpijlen en wordt net zo goed als Superchin.

De winmau dartpijlen van Brendan Dolan

Brandan Dolan staat ook wel bekend als de 'history maker'. Hij was ooit de eerste darter die een 9-darter gooide met het dubbel in - dubbel uit principe. Winmau heeft samen met Brendan Dolan zijn dartpijlen ontwikkeld. Het officiële setje Winmau dartpijlen van Brendan Dolan is verkrijgbaar bij Dartwinkel.nl. U kunt de dartpijlen van Brendan Dolan kopen in 23 gram en 25 gram. Deze barrells bestaan uit 90% tungsten. Bestel nu uw Winmau Brendan Dolan dartpijlen en gooi ook uw 9-darter dubbel in - dubbel uit.

De Winmau dartpijlen van Andy Fordham

Legendes worden nooit vergeten, zo ook Andy Fordham niet. Bij Dartwinkel.nl hebben wij 2 verschillende setjes Andy Fordham dartpijlen verkrijgbaar. U vindt bij ons de Winmau Andy Fordham dartpijlen en de Winmau Andy Fordham SE dartpijlen. De reguliere set Andy Fordham dartpijlen is voorzien van barrells met black onyx coating en de Special Edition is voorzien van barrells met een Blue Titanium Nitride coating. De special edition dartpijlen van Andy Fordham zijn verkrijgbaar in 24 gram en de reguliere Andy Fordham dartpijlen zijn te koop in 23 - 25 gram. Bestel uw Winmau dartpijlen van Andy Fordham en worrdt net zo'n levende legende als 'the Viking'.

Accessoires voor uw Winmau dartpijlen

U wilt uw Winmau dartpijlen uiteraard te allen tijde blijven gebruiken. Met verscheidene Winmau accessoires voor uw dartpijlen blijven uw pijlen altijd in goede conditie. Heeft u extra flights nodig? Bekijk dan ons assortiment Winmau Prism  Alpha flights. Schaf deze flights extra aan, zodat u altijd goede flights heeft voor uw Winmau dartpijlen. Ook de Winmau Rhino en Winmau Mega Standard flights kunnen u hierbij goed helpen. Heeft u extra shafts nodig? Dan hebben wij twee series shafts voor uw Winmau dartpijlen: De Winmau Vecta shafts en de Winmau Prism Force shafts. Met deze flights en shafts heeft u altijd reserve accessoires om beschadigde onderdelen te vervangen. Wilt u uw Winmau darptijlen netjes opbergen? Dan hebben wij twee handige dartcases voor u: De Winmau MvG Tour Edition Case en de Winmau MvG Sport Edition Wallet. Met deze dart wallets kunt u uw Winmau dartpijlen altijd netjes opbergen en makkelijk meenemen naar andere locaties. 

Winmau assortiment

Binnen Darttwinkel.nl vindt u naast Winmau dartpijlen vele andere Winmau artikelen. Winmau is een merk dat zich niet beperkt tot enkel dartpijlen. De Winmau fabrikant levert zeer uiteenlopende dartartikelen, waardoor u ervan uit kan gaan dat de kwaliteit van de producten hoog is. Winmau is een echte specialist binnen de dartwereld. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het bekendste product van Winmau, het Winmau dartbord. Winmau dartborden zijn een begrip geworden binnen de wereld van darts. Winmau is een wereldwijd bedrijf en exporteert naar meer dan 70 landen. Verschillende dartorganisaties geven de voorkeur aan het merk Winmau. Tevens is Winmau de hoofdsponsor van het oudste darttoernooi: de Winmau World Masters. Daarom zijn wij trots om de Winmau dartpijlen in ons assortiment te hebben. Voor zowel beginners, recreatieve darters en voor de professionals heeft Winmau passende dartpijlen.

Winmau dartpijlen bij Dartwinkel.nl

Winmau dartpijlen bestelt u eenvoudig bij Dartwinkel.nl. U kunt ons assortiment ook zelf bekijken en uittesten op onze borden in onze showroom. Heeft u vragen over ons assortiment Winmau dartpijlen of wilt u een setje darts van WInmau uittesten? Kom dan gezellig langs bij onze showroom in Deventer. Wij helpen u graag bij de beste keuze Winmau dartpijlen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube