Werplijnen

Bij darten is het van groot belang dat je vanaf de juiste afstand staat te gooien, namelijk op 2,37 meter van het dartbord. Een centimeter te ver naar voren of naar achter kan namelijk van invloed zijn op de resultaten. Om ervoor te zorgen dat je te allen tijde op de juiste afstand staat, is het handig om gebruik te maken van een werplijn. Werplijnen laten zien vanaf welke plek je moet gooien, waardoor je altijd vanaf de juiste afstand van het dartbord gooit.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Bull's Oche geel
€ 59,95
Werplijn 'The Bull Starts Here'
€ 5,95
Winmau Laser oche
€ 35,95

Geen voorraad meer

Viper Laser dart line
€ 24,95

Geen voorraad meer

4 artikelen

per pagina

Digitale werplijnen

Bij Dartwinkel.nl bieden we verschillende soorten werplijnen, waaronder digitale werplijnen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Viper Laser Dart line Oche. Dit is een hi-tech laserstraal die een strakke en mooie werplijn laat zien op jouw vloer. Hierdoor hoef je jouw vloer niet te beschadigen of belasten met stickers, stiftstrepen of gaten. De Viper Laser Dart Line Oche is zeer gemakkelijk om in te stellen en te gebruiken. Na het afstellen van de laser kun je twee schroefjes aandraaien, waardoor de afstelling niet per ongeluk veranderd kan worden. Door de compacte vormgeving is de Laser Oche eenvoudig aan de muur, het dartcabinet of de surroundring te bevestigen. We hebben ook de Winmau Laser Oche in ons assortiment. Deze is eveneens erg eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Het voordeel van deze digitale werplijnen is dat je bij het uitschakelen van de werplijn geen last hebt van strepen, gaten of plakband op de vloer.

Fysieke werplijnen

Mocht je toch liever geen digitale werplijn gebruiken, dan bieden wij ook werplijnstickers en -hekjes. De werplijn ‘’The Bull starts Here” is een sticker gemaakt van stevig zelfklevend karton. Deze sticker kan eenvoudig worden aangebracht op de afstand vanaf waar je dient te gooien. Liever een hekje als werplijn? Ga dan voor de Bull’s Oche geel, dit is een hekje dat je eenvoudig in de vloer kunt plaatsen. Aan de hand van twee metalen busjes plaats je het hekje permanent in de vloer op de juiste afstand. Hierdoor zit het hekje altijd stevig en stabiel vast en krijg je geen last van gaten in de vloer die steeds groter worden.

Contact Dartwinkel.nl

Naast werplijnen bieden wij nog veel meer dart accessoires aan zoals surrounds, dartbord verlichting, dartmatten, flight en shafts en producten om punten te vervangen. Heeft u interesse in een van onze artikelen of vragen over werplijnen? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan denken wij graag met u mee.

Dibo
Facebook Instagram Youtube