Scoreborden

 

Dart scoreborden

Wilt u een scorebord kopen voor het darten? Bij ons vindt u diverse modellen dart scoreborden. Wij onderscheiden twee categorieën:

 

Het voordeel van elektronische scoreborden is dat deze borden – naast dat hij de scores bijhoudt – ook tips geven. Hij geeft automatisch aan hoe u bepaalde scores makkelijk kunt uitgooien. Zo wordt u in no time masterscorer darts!

 

Welk dart scorebord kopen?

Om het juiste dart scorebord te kiezen, is het goed om eerst na te gaan wat uw persoonlijke wensen zijn. Gaat u het liefst voor een relatief voordelige optie? En vindt u het niet erg om zelf de scores op te moeten schrijven en uit te wissen? Dan is een klassiek whiteboard de beste optie voor u. Mag het wel wat luxer wat u betreft? Kies dan voor een elektronisch dart scorebord, waarbij u in feite niets meer zelf hoeft te doen. Hij houdt uiteraard de score voor u bij. Daarnaast kunt u tegen de computer spelen als u alleen bent. Sommige elektronische dart scoreborden bieden ook de mogelijkheid om een van de spelers een handicap toe te wijzen als het niveau tussen de spelers ver uit elkaar ligt. Als u echt voor the top of the bill gaat is het Scolia Pro Electronic Score System iets voor u. Dit systeem houdt naast uw score ook nog eens uw statistieken bij. Perfect als u uzelf wilt blijven verbeteren. 

 

Accessoires voor dart scoreborden

Indien u kiest voor een whiteboard als dart scorebord, dan zijn stiften en wissers onmisbaar. Zo kunt u iedere leg opnieuw de score goed bijhouden en blijft uw dart scorebord schoon en bruikbaar. Bij Dartwinkel.nl hebben wij diverse whiteboard stiften en wissers in ons assortiment voor uw whiteboard. We verkopen de stiften los, maar hebben ook sets met een wisser en 2 whiteboard stiften. Hiermee is uw dart scorebord direct voorzien van alle benodigdheden om de scores van uw volgende potje darts bij te houden.

 

Andere dart accessoires

Dart accessoires nodig bij uw scorebord? Wat dacht u van een dartmat? Zo is meteen duidelijk op welke afstand u dient te staan tijdens een potje darts. En dat niet alleen, u heeft ook nooit meer beschadigingen aan uw vloer omdat u misgooide! Voor dit soort zaken is een dartbord kabinet of surround ook handig. Deze beschermen niet de vloer, maar de muur rondom uw bord tegen de scherpe dartpijlen. En speelt u graag ’s avonds een potje darts met vrienden? Bekijk dan eens onze dartbord verlichting.

 

Dart scoreborden kopen bij Dartwinkel.nl

Dartwinkel.nl levert al dart scoreborden vanaf € 8,95. Bestellingen die we voor 18:00 uur ontvangen, leveren we de volgende werkdag (mits voorradig). Onze dart scoreborden uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Vragen over een dart scorebord? Neem gerust contact op.

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube