Accessoire Kits

Dartwinkel.nl heeft een ruim aanbod dartmaterialen en -accessoires. Ook accessoire kits maken daar deel van uit. Van eenvoudige en kleine kits tot accessoire kits gevuld met alles wat u maar kunt bedenken.  

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Target Vision Experience
€ 9,95
4 Sets Longfield darts steeltip Silver & Black 23 Gr
€ 28,95
Compete beginners dart sets
€ 23,95
Harrows Darts Service Kit
€ 11,50
Target Pro-Kit accessories
€ 19,95
Harrows Super Pro Tune Up Set
€ 17,95

Geen voorraad meer

7 artikelen

per pagina

Ons aanbod accessoire kits

Bijna alle accessoires zijn bij ons los verkrijgbaar, maar wanneer u meerdere dingen nodig heeft kan het voordelig zijn om een accessoire kit aan te schaffen. Wij hebben bijvoorbeeld eenvoudige kits waar alleen flights en shafts in zitten, maar ook uitgebreidere kits waar meerdere soorten flights en shafts in zitten, maar ook  flight protectors en shaft veertjes. Wilt u beginnen met darten? Overweeg dan eens om een complete dartset aan te schaffen, zodat u in één keer klaar bent. Deze set bevat alles wat u nodig heeft. Van een dartbord met ophangset tot dartpijlen en van een whiteboard met stiften tot een broken shaft remover en reserve shafts. 

Dartproducten voor een mooie prijs

Bent u op zoek naar dartproducten voor een vriendelijke prijs? Dartwinkel.nl heeft ook een outlet met dartproducten die extra scherp geprijsd zijn. Deze artikelen zijn uiteraard allemaal van de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij bieden meer dan 50 afgeprijsde producten. In het outletassortiment vindt u allerlei producten, zoals pijlen, flights en shirts, maar soms ook mooie accessoire kits. 

Accessoire kits en meer

Dartwinkel.nl is ontstaan vanuit een familiebedrijf dat sinds 1979 actief is in het verkopen van biljart- en dartartikelen. Inmiddels bestaat het familiebedrijf uit één fysieke winkel en vier webshops. Dartwinkel.nl is de grootste dartwinkel in Nederland. In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om uw dartervaring compleet te maken. Van de basisbenodigdheden als dartborden en dartpijlen tot accessoires. Bescherm uw omgeving met een surroundring, presteer als een echte professional met de beste dartpijlen en creëer een mooi effect door uw dartbord te verlichten. Alles voor een professionele dartomgeving vindt u bij Dartwinkel.nl. Plaatst u uw bestelling voor 18:00 uur?  Dan wordt deze de volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Wilt u het product dat u op het oog hebt liever in het echt zien en testen voor u het koopt? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een product dat u niet heeft kunnen vinden op onze website? Laat het ons weten. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u alles vertellen over dartproducten en het dartspel.

Dibo
Facebook Instagram Youtube