Onderdelen voor Airhockey

Om airhockey te spelen, heb je verschillende spullen nodig. Allereerst natuurlijk een airhockeytafel, maar ook pushers en pucks om daadwerkelijk te gaan spelen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je goede pushers en pucks hebt om het meeste speelplezier te ervaren. Daarnaast is ook het onderhoud van je airhockeytafel en de onderdelen voor airhockey van belang. Dartwinkel.nl beschikt ook over de benodigdheden om hiermee te werken.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Buffalo Siliconenspray voor onderhoud aan voetbaltafels en airhockey tafels
€ 14,95
Twister Rubber voor Airhockey Pusher Pro
€ 4,85
Eco Rubber voor Pro Pusher vervangingsring
€ 1,95
Reserve vilt voor Twister Airhockey Pusher Pro
€ 3,00
Twister Airhockey Pusher Pro blauw
€ 29,50
Buffalo airhockey pusher pro 102mm
€ 6,75
Buffalo Airhockey Pusher advanced 100 mm  Zwart
€ 9,95
Buffalo Airhockey Pusher advanced 100 mm  Oranje
€ 9,95
Buffalo Airhockey Pusher reserve Vilt 96 mm
€ 1,25
Buffalo Airhockey Pusher standard 96 mm
€ 2,99
Buffalo Airhockey Pusher mini 75 mm
€ 1,99
Twister Airhockey Puck 70 mm Wit
€ 4,70
Twister Airhockey Puck 70 mm Blauw
€ 4,70
Twister Airhockey Puck 70 mm Geel
€ 4,70
Twister Airhockey Puck 70 mm Oranje
€ 4,70
Cobra Blue Airhockey puck 63 mm 10,5 gram
€ 1,75
Buffalo airhockey puck 76 mm 21 gram
€ 2,25
Buffalo airhockey puck 63mm 15 gram (standaard)
€ 1,75
Buffalo airhockey puck 63mm 11 gram (standaard)
€ 1,50
Buffalo airhockey mini puck 50 mm
€ 1,40
Twister Airhockey Pusher Pro
€ 29,50

Geen voorraad meer

21 artikelen

per pagina

Onze onderdelen voor airhockey

Op het gebied van airhockey bieden wij verschillende onderdelen aan. Wij hebben pushers en pucks in verschillende kleuren en van verschillende merken. Hierdoor kun je bij ons met bijna elke soort airhockeytafel terecht. Onze onderdelen voor airhockey verschillen in prijs, waardoor er voor elk budget wel een geschikte optie is. Met onze pushers en pucks voor airhockey ervaar je het meeste speelplezier!

Pushers en Pucks

Bij dartwinkel.nl hebben we verschillende soorten pushers en pucks. De pushers zijn in de kleuren wit, rood en oranje verkrijgbaar. Daarnaast zijn er verschillende gripvormen voor de pushers beschikbaar. Zo hebben we de standaard pushers, waarbij je je handpalm bovenop de pushers plaatst, maar ook een pusher waarbij je je hand in de pusher kan plaatsen. Dit is de Buffalo Airhockey Pusher Pro 102 mm Red. Onze pucks zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Naast de verschillende pushers en pucks hebben we ook vervangingsonderdelen en accessoires voor airhockey beschikbaar. Mocht er dus iets kapot gaan of aan vervanging toe zijn, dan kun je daarvoor altijd bij ons terecht.

Meer dan onderdelen voor airhockey

Naast onderdelen voor airhockey bieden we bij dartwinkel.nl nog veel meer aan. Zo hebben wij, zoals de naam al zegt, alles op het gebied van darten, waaronder dartpijlen, dartborden, dart shirts en scoreborden. Heeft u naast een airhockeytafel ook een voetbaltafel? Dan zit u ook goed bij ons, wij hebben namelijk ook onderdelen voor tafelvoetbal. Interesse in een van onze producten of heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube