Aluminium shafts

Aluminium shafts helpen u bij de perfecte worp. Bij het gooien van de dart is een shaft zeer bepalend. Met een aluminium shaft kiest u een stevige shaft die niet snel breekt. Voor een mooi assortiment aan aluminium shafts bent u bij dartwinkel.nl aan het juiste adres.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Aluminium shafts blank
€ 1,60
Aluminium shafts rood
€ 1,60
Aluminium shafts blauw
€ 1,60
Aluminium shafts goud
€ 1,60
Aluminium shafts zwart
€ 1,60

Geen voorraad meer

5 artikelen

per pagina

Soorten aluminium shafts bij dartwinkel.nl

Bij het kiezen van de juiste shafts is met name de lengte erg belangrijk, dit is namelijk bepalend wij de balans van de dart tijdens de worp. Wat de beste lengte van een shaft is, verschilt per speler en hangt af van de manier van gooien. Bij Dartwinkel.nl hebben wij aluminium shafts variërend in lengte van mini tot medium. U krijgt bij diverse sets een pakket van shafts met verschillende lengtes. Alle shafts die wij leveren komen in een set van 3, tenzij anders vermeld. Naast lengte kunt u ook kiezen uit diverse kleuren. Wat dacht u van een rode shaft die perfect past bij uw dart flight? Een shaft met kleurelementen in de grip voor een speelse uitstraling? Of een strakke stoere zwartkleurige shaft? Welke kleur of lengte u ook zoekt in uw aluminium shaft, u vindt het in het assortiment van Dartwinkel.nl.

 

Bestellen bij dartwinkel.nl

Maak het dartspel compleet met onder andere dart flightsdartbord verlichting en dart shirts. In het assortiment van dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Vóór 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Dat kan in onze winkel in Deventer!

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube