Target Dartpijlen

 

Target dartpijlen

Target is in een korte tijd uitgegroeid tot een groot en gerespecteerd merk binnen de wereld van darts. Target Darts bestaat sinds 2006 en staan bekend om het fris- en innovatief design, hoogwaardige productkwaliteit en vakmanschap. De Target dartpijlen zijn dan ook vaak compleet variërend ten opzichte van de andere merken. Target heeft verder grote namen die gesponsord worden, waaronder niemand minder dan Phil "The Power" Tayler, 16-voudig wereldkampioen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Nathan Aspinall x ECHO Player Edition Steel Tip Darts
€ 79,95
Luke Littler Loadout
€ 59,95
Target Luke Littler 90% SP
€ 115,95
Target Phil Taylor - 8Zero Natural
€ 52,95
Target Nathan Aspinall G2
€ 99,95
Target Phil Taylor - 9Five Gen 10 SP
€ 124,95
Target Nathan Aspinall 80
€ 49,95
Target Nathan Aspinall Black
€ 94,95
Target Adrian Lewis Black
€ 94,95
Target Phil Taylor - 9Five Gen 9 SP
€ 119,95
TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD X ECHO SWISS POINT 95% - DARTPIJLEN
Target Phil Taylor - 9Five Gen4
€ 108,95
Target RVB 95 - Raymond van Barneveld
€ 119,95
Target RVB 80 - Raymond van Barneveld
€ 49,95
Target RVB Black - Raymond van Barneveld
€ 13,95
Target Rob Cross
€ 59,95
Target RVB 80 Black - Raymond van Barneveld
€ 54,95
Target Adrian Lewis Jackpot 80
€ 49,95
Target RVB 95 Gen 2 - Raymond van Barneveld
€ 109,95
Target Daytona Fire GT
€ 179,95
Target Phil Taylor - 9Five Gen 5
€ 119,95
Target Rob Cross 80
€ 49,95
Target Vapor 8 Black
€ 47,95
Target Power - Storm
€ 14,95
Target Nathan Aspinall
€ 57,95
Target Adrian Lewis gen 4
€ 75,95
Target Phil Taylor - 8Zero 2 Natural
€ 52,95
Target Phil Taylor - 8Zero Black
€ 69,95
Target Phil Taylor - 9Five Gen 7
€ 104,95
Target 975 met veel extras
€ 212,95

Artikelen 1-30 van 46

per pagina

Assortiment Target dartpijlen

Darten is enorm populair. Vroeger was het een 'spelletje' dat in de kroeg gespeeld werd, maar tegenwoordig worden er hele toernooien georganiseerd. Zeker sinds de successen van Raymon van Barneveld en Michael van Gerwen is darts een rage geworden in Nederland. Zelf ook leren darten? Of bent u op zoek naar een nieuwe set darts? Dan kunt u bij Dartwinkel.nl terecht voor de perfecte dartpijlen die het beste bij u passen. Of u nu professional of beginner bent, we hebben een breed assortiment waardoor er altijd wel iets bij u past. Zo heeft u de keuze uit brass dartpijlen, maar ook uit tungsten dartpijlen. Tungsten dartpijlen zijn over het algemeen iets dunner, waardoor er gemakkelijker 180 gegooid kan worden. Het assortiment Target dartpijlen is zeer uitgebreid bij Dartwinkel.nl. Zo vindt u in ons assortiment meer dan 50 soorten dartpijlen van het merk Target. De Target dartpijlen zijn beschikbaar vanaf 12 gram tot en met 28 gram. De materialen van de dartpijlen verschillen ook. Zo zijn ze verkrijgbaar in brass, nickel silver en tungsten. Tungsten is echter het meest voorkomend binnen de wereld van darts. Tungsten dartpijlen zijn gemaakt van wolfraam. Hoe hoger het percentage tungsten, hoe hoger de kwaliteit van de darts. Hoe meer procent tungsten er gebruikt is, hoe dunner de barrel is. Hierdoor gooit u de dartpijlen makkelijker bij elkaar en heeft u meer ruimte vrij in de triples. Wij hebben darts in ons assortiment die gemaakt zijn van maar liefst 97% tungsten. U bent bij ons dan ook verzekerd van hoge kwaliteit darts. Welke dart het meest geschikt is? Dat hangt af van de persoonlijke voorkeuren en de worp. Koopt u voor het eerst dartpijlen en wilt u advies? U kunt altijd even contact opnemen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer. Hier kunt u verschillende darts uitproberen en onze experts voorzien u graag van advies.

De Target dartpijlen van Phil "The Power" Taylor 

Wie kent hem niet, Phil "The Power" Taylor, 16-voudig wereldkampioen. Target is de officiële sponsor van "The Power" en beschikt over verschillende pijlen van deze wereldkampioen. De bekendste zijn de 9five gen 5. Deze Target dartpijlen zijn beschikbaar tussen de 22 en 26 gram en gemaakt van 95% tungsten. De barrels zijn gezandstraald en voorzien van een titanium nitride coating. Wilt u ook gooien als Phil Taylor? Dan raden wij deze Target dartpijlen aan, dichterbij de wereldkampioen kunt u niet komen.

De Target dartpijlen van Nathan Aspinall

'The Asp' is één van de rijzende sterren van de PDC. Voor het PDC WK van 2019 had nauwelijks iemand van hem gehoord, maar hij boekte met zijn laatste centen reis en verblijf in Londen voor het WK. Uiteindelijk strandde hij in de halve finale tegen Michael Smith. In 2019 won Aspinall de UK Open voor zijn eerste en waarschijnlijk niet laatste grote PDC titel. Op het WK van 2020 haalde hij wederom de halve finale. Door zijn prestaties heeft hij deelname aan de Premier League in 2020 afgedwongen. Target is de sponsor van dit toptalent en zij hebben samen met Nathan Aspinall zijn dartpijlen ontwikkeld. De Target Nathan Aspinall dartpijlen zijn bij Dartwinkel.nl verkrijgbaar in 22 gram, 24 gram en 26 gram. Word ook de nieuwe rijzende ster binnen het darten met deze Nathan Aspinall dartpijlen.  

Target dartpijlen van Rob Cross

Rob Cross heeft in zijn debuutjaar bij de PDC voor grote opschudding gezorgd. Target was al bekend met het talent van Rob Cross en besloot de samenwerking aan te gaan, na het WK van 2017. Een jaar later mocht Rob Cross zelf de Sid Waddell Trophy omhoog houden. Bij Dartwinkel.nl zijn verscheidene uitgaves van Target dartpijlen van Rob Cross verkrijgbaar. Zoek uw ideale set-up bij elkaar en treed in de voetsporen van Voltage. Bent u beginnend darter? Dan raden wij de Rob Cross 80 dartpijlen aan. Deze dartpijlen zijn leverbaar in 22 gram en 24 gram. De barrells van deze Rob Cross dartpijlen zijn voorzien van 80% tungsten. Heeft u meer ervaring als darter en wilt u de volgende stappen zetten met topdarts? Dan zijn de Target Rob Cross dartpijlen en de Target Rob Cross Black Pixel dartpijlen goede dartpijlen om te gebruiken. De Target Rob Cross dartpijlen zijn de klassieke pijlen van Rob Cross. De barrells van deze dartpijlen bestaan uit 90% tungsten en zijn verkrijgbaar in 21 en 23 gram. De Target Rob Cross Black Pixel dartpijlen hebben een black titanium nitride coating en speciale dartpunten voor extra grip in het bord. Deze Rob Cross dartpijlen zijn verkrijgbaar in 21, 23 en 25 gram en bestaan ook uit 90% dartpijlen.

Target dartpijlen van Stephen Bunting

Stephen Bunting is één van de goede darters uit de regio van St Helens, Engeland. Hij staat bekend om zijn ultra lichte dartpijlen. Stephen Bunting gooit met dartpijlen van slechts 12 gram. Stephen Bunting heeft zijn dartpijlen samen met Target ontwikkeld. Bij Dartwinkel.nl zijn 2 setjes Stephen Bunting dartpijlen ook verkrijgbaar in het minieme gewicht van de originele darts. De Target Stephen Bunting Gen 3 en Target Stephen Bunting Gen 4 dartpijlen zijn verkrijgbaar vanaf 23 gram, oplopend tot en met 25 gram. De barrells van deze darts zijn gemaakt van 90% tungsten.

Naast deze setjes dartpijlen van Stephen Bunting heeft Dartwinkel.nl ook een setje Stephen Bunting dartpijlen met meer grip op de barrell: De Target Stephen Bunting 80 dartpijlen. Deze dartpijlen hebben meer profiel in de barrell, waardoor uw grip op de pijl beter is. De barrell van deze pijl bestaat uit 80% tungsten en is verkrijgbaar in 21 gram en 23 gram. Bestel direct uw Stephen Bunting dartpijlen en gooi net zo strak als 'The Bullit'.

Target dartpijlen van Mikuru Suzuki

Samen met Fallon Sherrock was Mikuru Suzuki de revelatie van het WK darts 2020. Zij dwong James Richardson tot het uiterste om uteindelijk in de allerlaatste leg van de 5e set het hoofd te moeten buigen. Samen met WInmau heeft Mikuru Suzuki een aantal setjes dartpijen laten ontwikkelen. Bij Dartwinkel.nl zijn twee verschillende setjes Mikuru Suzuki dartpijlen verkrijgbaar: De Target Mikuru Suzuki The Miracle en de Target Mikuru Suzuki Jadeite. Beide setjes Mikuru Suzuki dartpijlen zijn verkrijgbaar in 24 gram en hebben barrells met Black Titanium coating. De Mikuru Suzuki The Miracle zijn voorzien van verwisselbare dartpunten. Koop nu uw Mikuru Suzuki dartpijlen en wordt de volgende revelatie in de dartsport. 

Andere darters met Target dartpijlen

Target heeft niet alleen een goede samenwerking met Phil Taylor. Ook bekende darters zoals Glen Durrant en Adrian Lewis  hebben hun darts laten ontwikkelen in samenwerking met Target. Bij Dartwinkel.nl zijn de Target dartpijlen van deze topdarters verkrijgbaar in verschillende gewichten. Bent u op zoek naar de Target dartpijlen van Adrian Lewis? Dan hebben wij ruime keuze uit 6 verschillende editites. Ook de nieuwe sensatie van de PDC, Glen Durrant, werkt samen met Target. Zij hebben deze Target Dartpijlen ontwikkeld. Of u nu gooit met 22, 24 of 26 grams dartpijlen, u bent bij Dartwinkel.nl aan het goede adres voor Target dartpijlen van Glen Durrant.

Andere producten van Target

Target heeft naast Target dartpijlen nog verscheidene andere producten. Dartwinkel.nl heeft per speler verschillende flights in het assortiment. Daarnaast heeft Target hele goede verlichting voor het dartbord. Bij Dartwinkel.nl is de Target Corona Vision Ledverlichting de beste keuze. De positie van jouw darts zijn goed en snel te zien, zodat u altijd in ritme kunt blijven doorgooien. Daarnaast heeft Target titanium shafts in verschillende maten. Zoek de ideale lengte sharfts bij uw dartpijl en uw set-up is perfect voor een goede pot darts. 

Andere dartpijlen

Heeft u liever dartpijlen van een ander merk dan Target? Bij Dartwinkel.nl kunt u ook terecht voor merken zoals Winmau, XQ-Max, Unicorn, Red Dragon, Laserdarts, Harrows en vele andere merken. Maar ook voor andere dartartikelen bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Om te kunnen darten heeft u naast pijlen ook flights en shafts nodig. Is uw set compleet, dan is het natuurlijk ook prettig om lang plezier te kunnen hebben van deze materialen. Voorkom beschadigingen aan uw darts met een metalen dart case of kunststof dart wallet. Voor al uw dartspullen kunt u terecht bij dartwinkel.nl; ook voor dartbordverlichting, Winmau dartbord kopen en Unicorn dartbord kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over ons Target dartpijlen assortiment? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder. Voor persoonlijk advies mag u natuurlijk ook langskomen in onze dartshop in Deventer.

Dibo
Facebook Instagram Youtube