Unicorn DartpijlenUnicorn dartpijlen

Het merk unicorn bestaat al sinds 1937. Het bedrijf heeft meer dan 80 jaar ervaring binnen de wereld van darts. De unicorn dartpijlen zijn voor de professionele darter, recreatieve spelers en voor beginners.  Zo is er voor elke speler een passende pijl. Door de hoge kwaliteit van dit merk bent u verzekerd van een optimale dart ervaring. Het Engelse merk houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat innovaties direct kunnen worden doorgevoerd in de producten. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Gary Anderson Duo 90%
€ 93,95
Unicorn Jelle Klaasen Noir
€ 134,95
Unicorn Premier Dimitri van den Bergh
€ 75,95
Unicorn Contender Jeffrey de Zwaan
€ 74,95

Geen voorraad meer

Unicorn Anderson 180 SE

Geen voorraad meer

6 artikelen

per pagina

Unicorn Jelle Klaasen dartpijlen - World Champion 2019 Edition

De wel bekende Jelle Klaasen werd in 2006 de jongste wereldkampioen darts ooit. Hij versloeg onder andere de nummer één van de wereld (Mervyn King) en in de finale Raymond van Barneveld. In samenwerking met unicorn heeft Jelle Klaasen zijn eigen dartpijlen op de markt gebracht, waaronder een speciaal setje Jelle Klaasen dartpijlen WK 2019. In het gewicht van 20, 22 en 24 gram zijn deze mooie Unicorn dartpijlen verkrijgbaar. Ze worden geleverd in een icon case en geven zo de juiste bescherming aan de dartpijlen. Deze Jelle Klaasen dartpijlen zijn geschikt voor zowel beginners als voor de professionele darter. 

Naast zijn WK 2019 editie pijlen heeft Unicorn ook de Jelle Klaasen Silver Star dartpijlen ontwikkeld. Deze Jelle Klaasen Unicorn dartpijlen kenmerken zich door het flinke relief. Dit zorgt voor verbeterde grip tijdens het gooien. De Jelle Klaasen Silver Star dartpijlen zijn verkrijgbaar in 21 gram, 23 gram, 25 gram en 27 gram.

Unicorn Contender Jeffrey de Zwaan dartpijlen

Jeffrey de Zwaan werkt samen met Unicorn. Zij zagen het talent in Jeffrey, wie de laatste jaren naam voor zichzelf maakt in het PDC circuit. Samen met Unicorn wil Jeffrey de Zwaan de volgende stappen zetten binnen de top 32. In samenwerking met Unicorn heeft Jeffre de Zwaan zijn huidige dartpijlen laten ontwikkelen: De Unicorn Contender dartpijlen. De Unicorn contender is beschikbaar in het gewicht 23 gram. Deze dartpijlen zijn in samenwerking met Unicorn en Jeffrey de Zwaan op de markt gebracht en beschikbaar bij Dartwinkel.nl. Deze mooie Jeffrey de Zwaan dartpijlen set is geschikt voor elke speler. Met een mooie zilveren uitstraling en een blauwe flight, straalt deze dartpijl professionaliteit uit. Bestorm nu ook de dartwereld met deze mooie Jeffrey de Zwaan dartpijlen!

 

Gary Anderson dartpijlen bij Dartwinkel.nl

Gary Anderson wordt als topdarter bijgestaan door Unicorn. Dartwinkel.nl heeft verscheidene setjes Gary Anderson dartpijlen in het assortiment. Het speciale setje Gary Anderson darts van het WK 2019 bijvoorbeeld heeft hele specifieke details. De voorkant van de barrell heeft 2 blauwe ringen ter ere van zijn twee gewonnen wereldkampioenschappen. Bent u op zoek naar complete sets naast uw Gary Anderson dartpijlen? Dan is de Unicorn Gary Anderson Noir uitermate geschikt voor u. Naast de Gary Anderson dartpijlen ontvangt u extra sets met flights en shafts die bij de Unicorn Gary Anderson Noir horen. Met deze set kunt u de komende periode vele vlieguren maken zodat u Gary Anderson zelf achterna kunt.
 

Unicorn dartpijlen en meer

Het merk Unicorn heeft meer te bieden dan alleen dartpijlen. Het assortiment gaat van flights, shafts tot aan ruime keuzen in dartborden. Ook kunt u van verschillende kampioenen dart sets kopen. Denk hierbij aan Gary Anderson en Micheal van Gerwen. Met Unicorn dartpijlen bent u verzekerd van de beste kwaliteit in dart artikelen voor een vriendelijke prijs. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube