Trainings Dartborden

Naast wedstrijd dartborden en elektronische dartborden vindt u bij Dartwinkel.nl ook speciale trainings dartborden van de populaire merken Winmau en Bull's. Met een trainings dartbord kunt u uw dartskills optimaal trainen. U bent verzekerd van fijne trainingssessies en u kunt uw dartkwaliteiten verbeteren. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending

1 artikel

per pagina

Waarom een trainings dartbord?

Iedere darter begint met heel veel trainen, ook professionals als Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Oefening baart kunst. Door goed te trainen kunt u het niveau van uw dartspel naar een hoger niveau tillen en steeds beter worden. Oefenen op een trainings dartbord helpt bij het perfectioneren van uw worp. Het voornaamste verschil tussen een trainings dartbord en een wedstrijd dartbord is de grootte van de doubles en triples. De doubles en triples van een trainings dartbord zijn namelijk kleiner dan bij een wedstrijd dartbord. Bij de Bull's Advantage Trainer zijn ze zelfs 50 procent kleiner. Dit biedt u als speler de mogelijkheid de precisie van uw worp aan te scherpen. Als u de doubles en de triples eenmaal goed weet te raken op een trainings dartbord, dan zult u zien dat dit een koud kunstje is wanneer u een wedstrijd dartbord gebruikt.   

Een trainings dartbord en meer

Een trainings dartbord is één van de items die u kan helpen tijdens uw darttraining. Verder beschikken wij in ons assortiment onder andere over dartbord surrounds, dartmatten en werplijnen. Een dartbord surround is een zachte band die om een dartbord geplaatst kan worden. Gemiste pijlen komen dan terecht in de band en niet in de muur. Net als een surround is ook een dartmat er voor de gemiste pijlen. Een dartmat voorkomt dat uw vloer beschadigt door gemiste pijlen. Om de juiste afstand te hanteren tijdens het gooien is een werplijn een ideaal hulpmiddel. Zo weet u zeker dat u altijd op de goede afstand van het dartbord staat. Kent u iemand die dol is op darten? Geef dan eens een cadeaubon voor zijn of haar verjaardag. De ontvanger kan dan rustig rondkijken in onze webshop en het cadeau van zijn of haar keuze uitzoeken.  

Bestellen wij Dartwinkel.nl

In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden zoals een dartbord en dartpijlen, tot accessoires. Bestelt u uw trainings dartbord vandaag voor 18:00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd, mits het artikel op voorraad is. Vindt u het fijn om een product eerst in het echt te zien en te testen voor u het koopt? Geen punt! Hiervoor ontvangen we u graag in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen over een bestelling of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube