Darten_Hengelo

Voor alles op het gebied van darten in Hengelo kunt u terecht bij Dartwinkel.nl. Wij zijn de grootste dartwinkel van Nederland en bieden een ruim assortiment aan dartaccessoires en -producten aan. Dartwinkel.nl is begonnen als familiebedrijf in 1979. Inmiddels hebben wij één fysieke winkel en 4 webshops in ons bezit. Wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan in de afgelopen jaren en weten hierdoor alles op het gebied van dartproducten en het dartspel zelf.

Darten Hengelo, producten

Voor darten in Hengelo verkopen wij flights, shafts, dartborden, shirts, scoreborden, opbergcases, accessoires en dartpijlen. Bij Dartwinkel.nl hebben wij een divers assortiment aan dartpijlen. Wij hebben dartpijlen van bekende topmerken, zoals Target, Harrows, Winmau et cetera. Onze dartpijlen zijn voor iedereen, voor de startende darters tot darters die spelen op professioneel niveau. Wij hebben ook dartpijlen van bekende spelers, zoals Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Phil Taylor. Bent u op zoek naar een specifiek merk of wilt u advies bij het kiezen van de juiste producten voor darten in Hengelo? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder.

 

 

Andere producten

Naast het grote assortiment dartartikelen en -accessoires verkopen wij ook een aantal andere producten. Zo verkopen wij voetbaltafels en cadeauartikelen. Voor darten in Hengelo kunt u ook uw shafts laten bedrukken of een dartbaan huren. Als u een leuk cadeau wilt geven aan een vriend of kennis, maar u weet niet precies wat, bieden wij ook cadeaubonnen aan. Deze cadeaubon is onbeperkt geldig bij Dartwinkel.nl, Biljartwinkel.nl en in onze fysieke winkel in Deventer.

 

Darten Hengelo, levertijd en verzendkosten

Bij Dartwinkel.nl proberen wij uw bestelling zo zorgvuldig en spoedig mogelijk bij u af te leveren. Voor bestellingen die voor 18:00 besteld zijn, geldt dat ze dezelfde dag nog verzonden worden. Soms is dit helaas niet mogelijk, doordat de producten niet op voorraad zijn. Dan duurt de levering mogelijk iets langer. Mochten wij om andere redenen de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Tot €40,- bedragen de verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland €2,95. Als u voor meer dan €40,- bestelt zijn de verzendkosten gratis. Voor voetbaltafels rekenen wij altijd verzendkosten. De levering van Dartwinkel.nl verloopt via Packs. Meestal vindt de levering de eerstvolgende werkdag plaats.

 

Garantie darten Hengelo

Wanneer wij een bestelling verzenden, doen wij er alles aan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen zonder dat er iets gebeurt met het product. Als u desondanks toch een beschadigd product ontvangt, dan kunt u aanspraak maken op de garantie. U bent volgens de wet verplicht om hier binnen 2 maanden melding van te maken bij ons. Als het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorgen voor reparatie of vervanging van het product.

 

Contact

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat er iemand voor u klaar staat. Wij verwelkomen u ook graag in onze winkel in Deventer.

Dibo
Facebook Instagram Youtube