Darten Hoorn

Darten Lelystad

Wanneer u gaat darten in Lelystad, is het belangrijk dat u van de juiste benodigdheden bent voorzien. Dartwinkel heeft een ruim assortiment op het gebied van darten. Wij zijn de grootste dartwinkel van Nederland en kunnen u voorzien van de basisartikelen zoals dartpijlen en flights tot accessoires zoals opbergcases en scoreborden. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis helpen we u graag om de juiste dartartikelen te vinden voor een potje darten in Lelystad.

Alles voor een potje darten in Lelystad

Dartwinkel heeft een ruim assortiment dartartikelen, waardoor we voor iedere darter, van beginner tot professionele speler, de juiste artikelen in huis hebben. We zijn begonnen met een fysieke winkel, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige webshop zodat u ook vanuit Lelystad alle benodigdheden voor een potje darten kunt bestellen. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van darts of onderdelen? Wij helpen u graag verder!

Assortiment Dartwinkel

Het aanbod van Dartwinkel varieert van basisartikelen zoals dartpijlen en flights tot diverse accessoires die de beleving van elk potje darten in Lelystad verbeteren. Zo kunt u bij ons dartpijlen aanschaffen van topmerken zoals Winmau of Harrows. De flights en shafts zijn er in verschillende vormen, materialen en maten. Deze hebben we van diverse merken, maar ook de samenwerkingen met bekende darters vindt u in ons assortiment. Het is zelfs mogelijk om shafts naar eigen smaak te laten bedrukken. Zo kunt u uw eigen persoonlijke identiteit laten doorklinken tijdens een potje darten in Lelystad. Naast de basisartikelen kunt u ook bij ons terecht voor accessoires zoals scoreborden, opbergcases en t-shirts. Ook dartbordverlichting, dartmatten en ophangsets vindt u terug in ons assortiment.

Dartartikelen aanschaffen

Alle dartartikelen kunt u aanschaffen bij ons in de winkel in Deventer, maar zijn ook te bestellen via de webshop. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, proberen wij deze zo spoedig en zorgvuldig mogelijk af te leveren. Heeft u de bestelling voor 18:00 geplaatst? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! In de meeste gevallen vindt de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatst. Als wij de levertijd niet halen, brengen wij u hier uiteraard zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €2,95 en is gratis voor bestellingen boven de €40.

Contact darten Lelystad

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste artikelen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bij Dartwinkel hebben we alles in huis voor een geslaagd potje darten in Lelystad.

Dibo
Facebook Instagram Youtube