Darts Amsterdam

Bent u op zoek naar benodigdheden voor een potje darts in de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij Dartwinkel aan het juiste adres. Wij zijn de grootste dartwinkel in Nederland en hebben een ruim assortiment darts, flights, shafts en andere dartaccessoires. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de darts laten bezorgen in Zwolle of omgeving? Alles is mogelijk!

Assortiment darts Zwolle

Dartwinkel heeft een ruim assortiment darts. Voor iedere darter, van beginner tot speler op professioneel niveau, hebben wij de juiste producten in ons assortiment. Een dartpijl bestaat uit verschillende onderdelen: de punt, barrel, shaft en flights. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van darts of onderdelen? Wij helpen u graag verder! Weet u al welke darts het beste bij u passen? Bestel deze dan eenvoudig en ontvang de darts bij u thuis in Zwolle. Alle artikelen die we verkopen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bent u op zoek naar accessoires? Dan kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld opbergcases, t-shirts of scoreborden. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken, zoals Unicorn, Harrows en Winmau.

Overige diensten Dartwinkel

Bij Dartwinkel kunt u naast de verkoop van dartartikelen ook terecht voor cadeauartikelen of het bedrukken van uw shafts. Geeft u binnenkort een feestje of organiseert u een evenement? Dan kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een dartbaan of voetbaltafel. Net als darts worden ook deze artikelen bij u in Zwolle afgeleverd. Er zijn dus veel mogelijkheden bij Dartwinkel.

Levertijd en verzendkosten

Onze dartshop doet er alles aan om uw darts of andere artikelen zo snel mogelijk af te leveren bij u in Zwolle. Plaatst u uw bestelling voor 18:00, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Het kan zijn dat er een product toch niet op voorraad is, dan duurt de levering helaas iets langer. Uiteraard brengen we u hier zo snel mogelijk van op de hoogte. De verzendkosten bedragen standaard €2,95 tenzij uw bestelbedrag boven de €40 bedraagt, dan is verzending gratis. Voor voetbaltafels rekenen wij altijd verzendkosten.

Contact darts Zwolle

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste darts voor bij u in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op. Online artikelen kopen kan een uitdaging zijn. Onze specialisten helpen u graag verder. Mocht u vragen hebben die gaan over uw bestelling, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dartwinkel streeft ernaar om uw bestelling zo snel en goed mogelijk af te leveren. Mocht uw bestelling beschadigd raken tijdens het transport kunt u binnen twee maanden een melding bij ons maken zodat we met een passende oplossing kunnen komen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube