Dartshop Eindhoven

Dartshop Eindhoven

 Dartwinkel.nl is een familiebedrijf dat is opgericht in 1979. Inmiddels hebben wij één fysieke winkel en vier webshops. Dartwinkel.nl is uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland. Als u op zoek bent naar een dartshop voor uw potjes darts in Eindhoven, bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij steeds meer ervaring en kennis opgedaan. Wij weten dan ook alles af van dartartikelen en -accessoires. Wij geven graag advies bij de aanschaf van uw dartartikelen. 

Producten dartshop Eindhoven

Wij bieden een breed assortiment aan dartartikelen en -accessoires.

 

Dartshop Eindhoven heeft vele soorten dart shafts. Wij hebben shafts van drie soorten materiaal: kunststof, aluminium en titanium. Shafts zijn belangrijk bij het gooien van darts. De shafts verbinden de barrel met de flight. Naast dartartikelen biedt dartshop Eindhoven ook andere artikelen. Wij hebben alles voor het perfecte cadeau. Dartwinkel.nl biedt een groot assortiment aan cadeauartikelen. Wij hebben kleine cadeaus als shafts tot grote cadeaus, zoals een voetbaltafel. U kunt shafts laten bedrukken voor een meer persoonlijk cadeau. Als u liever samen iets doet, kunt u ook een dartbaan huren. Als u geen keuze kunt maken, hebben wij altijd nog cadeaubonnen. Zo weet u zeker dat u goed zit.

Leveringen dartshop Eindhoven

Onze online dartshop probeert uw bestelling zo snel mogelijk te leveren in Eindhoven of omgeving. Heeft u voor 18:00 uur besteld? Dan verzenden we uw bestelling dezelfde dag nog. Het komt voor dat de levertijd van sommige artikelen wat langer is, maar dit zullen we uiteraard vooraf vermelden. Ook als een product niet meer op voorraad is en uw levering wordt vertraagd, vermelden we het tijdig. Heeft u een bestelling boven de €40,-? Dan bezorgen we uw bestelling gratis. Als u voor minder dan €40,- heeft besteld, bedragen de verzendkosten €2,95. Bij tafelvoetbaltafels rekenen we altijd verzendkosten. We leveren uw bestelling over het algemeen de eerstvolgende werkdag.

Contact dartshop Eindhoven

Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers geven u graag advies op het gebied van dartproducten en het dartspel. U kunt ons online bereiken via de e-mail of telefoon of u kunt gerust langskomen in onze fysieke winkel in Deventer. Is Deventer net iets te ver voor u? Bestel uw product dan gerust online, wij leveren uw aankoop netjes in Eindhoven of omgeving.

Dibo
Facebook Instagram Youtube