Dartshop Emmen

Bij Dartwinkel.nl, uw online dartshop in Emmen, vindt u alle benodigdheden voor een goed potje darten: van pijlen en dartborden tot shirts, spullen om uw darts in op te bergen en scoreborden. We zijn immers de grootste van Nederland. Als u voor 18.00 uur bestelt, verzenden we uw bestelling vandaag nog. Onze dartshop levert door het hele land, dus ook bij u in Emmen.

Wat kan ik bestellen?

Onze online dartshop in Emmen biedt allerlei dartproducten en -accessoires. Om te beginnen leveren wij natuurlijk dartpijlen in alle soorten en maten. Zo is de pijlenset van Harrows Club een aanrader voor de hobbydarters, terwijl de Winmau MvG Adrenalin darts van Michael van Gerwen meer voor de profs geschikt zijn. Een dartpijl is echter niet compleet zonder flights en shafts. De flight is de ‘vleugel’ van de pijl, waardoor de barrel (het deel van de pijl dat u vasthoudt) in balans blijft zweven. De shaft verbindt de flight met de barrel.Een goede set pijlen is leuk en aardig, maar u moet er wel mee kunnen gooien. Daarom leveren wij ook dartborden, met als neusje van de zalm: de Target Nexus Softtip. Met dit dartbord kunt u, door middel van wifi en een ingebouwde camera, spelen met tegenstanders over de hele wereld.

Verder kunt u bij onze dartshop in Emmen en omgeving terecht voor (elektrische) scoreborden, shirts, opbergspullen en andere accessoires. Denk daarbij bijvoorbeeld aan surrounds. Een surround is een zachte band die u rondom het dartbord plaatst. Zo beschadigt uw muur niet, wanneer u de pijl per ongeluk naast, onder of over het bord mikt. Ook verlichting kan een nuttige accessoire zijn. Met onze lichtsystemen blijft uw dartbord altijd zichtbaar – dus ook in een donkere ruimte. Om de officiële werpafstand van 237 centimeter te handhaven, raden we aan een werplijn of dartmat aan te schaffen. Zo is elke pot darten even eerlijk! 

 

Meer dan darten

Onze dartshop bij Emmen biedt niet alleen dartspullen. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor:

  • Cadeaubonnen en -artikelen
  • Voetbaltafels
  • Onderdelen voor voetbaltafels
  • Onderdelen voor airhockey
  • Bedrukken van uw shafts
  • Huren van een dartbaan

Op deze manier zijn we de meest complete online dartshop van Emmen en Nederland.

Bestellen bij dartshop Emmen

Wilt u direct bestellen bij Dartwinkel.nl? Dat kan! Wanneer u vandaag voor 18.00 uur bestelt, heeft u de bestelling vaak morgen al in huis. Als u vragen heeft over uw bestelling of over een van onze artikelen, kunt u gerust contact opnemen of bij ons langskomen in Deventer. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube