Dartshop Haarlem

Bent u op zoek naar een dartshop in de omgeving van Haarlem? Dan helpt Dartwinkel.nl u graag verder! Sinds 1979 voorzien wij beginnende en gevorderde darters van hun pijlen, borden en andere accessoires. Wij zijn destijds begonnen als klein familiebedrijf in Deventer met een passie voor het darten. Deze passie heeft ertoe geleid dat Dartwinkel.nl vandaag de grootste dartwinkel van Nederland is. Onze 4 webshops en fysieke winkel in Deventer hebben een zeer ruim assortiment aan dartartikelen en -accessoires. Zo draagt onze online dartshop bij aan een gezellig potje darten in Haarlem.

Assortiment van uw online dartshop voor dartend Haarlem

Of u nu een beginnende darter bent die het graag recreatief opneemt tegen vrienden, of een semi-professional die wedstrijden speelt, uw online dartshop heeft hetgeen wat u nodig heeft voor een potje darts in Haarlem. Dartpijlen, dartborden, flights of andere accessoires, alles wat uw spel kan bevorderen vindt u hier. Al onze artikelen zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom langer mee. De hoge kwaliteit kunnen wij waarborgen door verschillende topmerken aan te bieden. Denk aan merken zoals Harrows, Unicorn, WInmau en nog vele anderen! Kortom, alles wat u nodig zou kunnen hebben voor een gezellig potje darten in Haarlem kunt u bestellen bij onze dartshop.

 

 

Levering en garantie

Dartshop Haarlem kenmerkt zich door een feilloos leveringsproces en dekkende garantie voor alle producten. Voor 18:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden en de eerstvolgende werkdag geleverd. In sommige gevallen kan een product niet direct worden verzonden. Als dit gebeurt, stellen we u uiteraard direct op de hoogte. Wanneer een product niet voorradig is of tijdens de levering vertraging oploopt, wordt het ook tijdig aangegeven. Bij een bestelling boven de €40 zijn de verzendkosten gratis. Voor bestellingen onder de €40 brengen we €2,95 in rekening voor de verzendkosten. De uitzondering op deze regel is het bestellen van een voetbaltafel. Hiervoor brengen we altijd verzendkosten in rekening. Heeft u een beschadigd of defect product ontvangen? Onze garantie dekt een product tot twee maanden na bestelling. Maakt u binnen die twee maanden een melding bij ons, dan lost ons team dit kosteloos op.

Contact ons

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een complete dartbaan huren? Neem dan contact met ons op! Wij voorzien u graag van adviezen bij het bestellen van onze producten en helpen u graag bij het opzetten van uw ideale avondje darten! Graag zien we uw bestelling tegemoet bij uw dartshop in Haarlem.

Dibo
Facebook Instagram Youtube