Dartshop Tilburg

Dartshop Tilburg

Iedere darter beschikt over minstens drie pijlen en een dartbord. Voor veel hobbydarters is dat voldoende, maar wij begrijpen dat de wereld van het darten veel groter is. Zo kunt u bij ons terecht voor flights, shafts, werplijnen, verlichting, scoreborden en zelfs shirts! Onze dartshop is er voor zowel beginners als professionals en levert producten door heel Tilburg. 

De basis

Een complete dartpijl bestaat naast de barrel uit een flight en een shaft. De flight is het ‘vleugeltje’ van de pijl, waardoor de barrel in balans blijft zweven. De shaft verbindt de barrel met de flight. Alle drie de onderdelen verkopen wij in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Voor de beginnende darter in Tilburg raadt onze online dartshop bijvoorbeeld de Harrows Club pijlen aan. Eenmaal de juiste pijl gevonden? Dan moet u natuurlijk nog wel een dartbord hebben om uw pijlen op te werpen. Wij onderscheiden twee soorten dartborden: originele en elektrische. Het voordeel van een elektrisch dartbord, is dat de score automatisch wordt bijgehouden. Met de Target Nexus softtip gaat onze dartshop nog een stapje verder. Met behulp van de ingebouwde camera, de microfoon en wifi, speel je vanuit Tilburg tegen darters over de hele wereld.

 

Voor de pro's

Naast pijlen, flights, shafts en dartborden levert onze dartshop nog veel meer producten om de Tilburgse dartwedstrijden naar een ander niveau te tillen. Denk daarbij aan opbergspullen, scoreborden en shirts. Bovendien bieden we verschillende accessoires:

  • Surrounds. Een surround is de zachte band die u rondom het dartbord hangt. Daarmee voorkomt u een beschadigde muur wanneer u of uw tegenstander de pijlen naast het bord mikt.
  • Verlichting. Het verlichtingssyteem hangt u op aan de muur en is bedoeld om het dartbord beter zichtbaar te maken.
  • Ophangsets. Met de ophangsets uit onze dartshop bevestigt u het dartbord aan uw muur in Tilburg.
  • Dartmatten. Deze mat rolt u uit over de grond. De gele streep geeft vervolgens de werpafstand aan.

Extra's

Onze dartshop verkoopt ook niet darts-gerelateerde producten in Tilburg. Zo kunt u bij ons terecht voor Airhockey-onderdelen, voetbaltafels (en onderdelen ervan) en cadeaubonnen. Bovendien verhuren wij ook dartbanen. Zo heeft u de ruimte voor uw eigen darttoernooi.

Bestellen bij dartshop Tilburg

Als u vandaag voor 18.00 uur uw bestelling plaatst, heeft u deze over het algemeen morgen in huis. Is het een bestelling van €40,- of meer? Dan is de verzending ook nog eens gratis! Bij vragen over uw bestelling of over een van onze artikelen, kunt u gerust contact opnemen of bij ons langskomen in Deventer.

Dibo
Facebook Instagram Youtube