Dartwinkel Breda

 

Bent u op zoek naar een dartwinkel in Breda? Zoek niet verder, want bij Dartwinkel.nl bent u aan het juiste adres. In 1979 zijn wij als familiebedrijf begonnen. In al deze tijd hebben wij veel ervaring en kennis weten op te doen. Wij zijn de dartwinkel in Breda die alles weet als het gaat om dartproducten en het dartspel zelf. Dartwinkel.nl is dermate gegroeid dat wij met trots mogen zeggen dat we de grootste dartwinkel van Nederland zijn. Wij hebben vier verschillende webshops en één fysieke winkel in Deventer. Het assortiment bevat een breed scala aan dartaccessoires en -producten. Dartwinkel.nl kan u faciliteren in een optimaal potje darts.

Dartproducten van dartwinkel Breda

Dartwinkel.nl verkoopt verschillende producten. Dartpijlen en shafts zijn hier een mooi voorbeeld van. Wij hebben verschillende dartpijlen en shafts. Zo heeft Dartwinkel.nl zowel voor beginners als voor de professionele darter diverse producten. Onze shafts kunnen uit drie verschillende materialen bestaan, namelijk: kunststof, aluminium en titanium. Verder heeft dartwinkel Breda ook scoreborden, opbergcases en dartborden opgenomen in het assortiment.

Verschillende topmerken dartsproducten

De dartproducten van Dartwinkel.nl zijn in diverse merken verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Target darts. Deze geweldige darts hebben een fris en modern design. Het merk Target heeft meer in huis. Denk aan Target wallets, borden en verlichting. Is het design van Target niet helemaal uw stijl? Geen probleem, ook merken zoals Winmau, Unicorn en Harrows hebben we in ons assortiment.

Bestelling & levering bij dartwinkel Breda

Heeft u een product uit ons assortiment op het oog en wilt u het bij Dartwinkel.nl bestellen? Dartwinkel Breda probeert het zorgvuldig en zo snel mogelijk bij u thuis of ander gewenst adres te leveren. Wanneer u voor 18:00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Soms komt het voor dat een product niet op voorraad is, dan kan de levering helaas iets langer duren. Uiteraard wordt u in dit geval zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Heeft een bestelling boven de €40,-? Dan rekenen wij geen verzendkosten. Bij een bestelling onder de €40,- bedragen de verzendkosten €2,95. Onze leveringen verloopt via Packs. Over het algemeen kunt u vanuit gaan dat de levering eerstvolgende werkdag plaatsvindt.

Garantie

Dartwinkel.nl streeft ernaar dat elke verzending zo goed mogelijk verloopt. Mocht een product tijdens de levering beschadigd geraakt zijn, heeft u in dit geval maximaal twee maanden voor om een melding van te maken bij ons. Als u binnen twee maanden beschadiging meldt kunt u aanspraak op de garantie maken. Valt het gebrek binnen de garantie? Dan zullen wij dit kosteloos oplossen middels een reparatie of vervanging.

Contact dartwinkel Breda

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken of wilt u advies over dartproducten? Neem dan gerust contact met ons op. Dartwinkel.nl staat u graan te woord. U kunt ons zowel in onze fysieke winkel in Deventer als per mail of telefonisch benaderen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube