Dartwinkel Den Haag

Dartwinkel Den Haag

Bent u op zoek naar een dartwinkel in Den Haag met een groot assortiment? Dan bent u bij Dartwinkel.nl bij het juiste adres! Wij zijn sinds 1979 al actief bezig met het verkopen van dartproducten. We zijn begonnen als een familiebedrijf en zijn inmiddels uitgebreid tot vier webshops en één fysieke winkel. Onze dartwinkel bevindt zich in Deventer, maar we leveren ook in Den Haag. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van darten, kunnen wij het beste advies geven aan onze klanten. Daarom is Dartwinkel de online winkel voor u in Den Haag! Wij hebben het grootste assortiment van Nederland aan dartproducten en -accessoires. Onze dartwinkel levert de producten bij u in Den Haag, zodat u kunt genieten van een optimaal potje darts.

Producten van dartwinkel Den Haag

Wij hebben een ruim assortiment aan dartproducten, met onder andere natuurlijk dartpijlen en dartborden. Of u nu een professionele of recreatieve darter bent, wij hebben de geschikte producten voor u. Onze dartborden zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor onze producten een langere levensduur hebben. Bent u niet op zoek naar andere dartproducten? Onze dartwinkel levert onder andere ook opbergcases, shafts, flights en scoreborden in Den Haag.

Wij verkopen topmerken

Onze dartborden, dartpijlen en accessoires zijn beschikbaar in diverse merken. U kunt bijvoorbeeld denken aan dartproducten van Harrows. Dit is een populair topmerk dat in verschillende landen verkrijgbaar is. Harrows is ontstaan in 1973 en heeft een ruim assortiment aan dartproducten, zoals flights. Deze zijn beschikbaar in diverse vormen en diktes. Bent u benieuwd naar onze andere merken? Onze dartwinkel levert ook topmerken zoals Target, Unicorn en Winmau in Den Haag of omgeving.

Levering en meer

Wij streven naar een goed leveringsproces voor onze klanten, daarom probeert Dartwinkel uw bestelling zo snel en accuraat mogelijk te leveren in Den Haag. Heeft u voor 18:00 uur besteld? Dan verzenden we uw bestelling nog dezelfde dag. Sommige producten hebben mogelijk meer levertijd, maar dit vermelden we netjes op tijd. Onze standaard verzendkosten bedragen €2,95. Heeft u een bestelling boven de €40? Dan zijn de verzendkosten gratis. Houd er wel rekening mee dat we bij een tafelvoetbal altijd verzendkosten berekenen.

Beschadigde producten

Het gebeurt nauwelijks, maar soms is het toch mogelijk dat producten worden beschadigd gedurende levering. Overkomt u dit? Maak dan binnen twee maanden dan een melding over uw beschadigde producten, zodat u een aanspraak kunt maken op de garantie. Dartwinkel levert uw producten in Den Haag zonder kosten door middel van een vervanging of reparatie.

Meer weten?

Heeft u nog vragen op het gebied van darten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts staan voor u klaar en kunnen u voorzien van passend advies omtrent dartproducten. Wilt u de producten liever een keer uitproberen in plaats van online bestellen? Kom dan langs in onze fysieke winkel in Deventer.

Dibo
Facebook Instagram Youtube