Dartwinkel Drachten

 

De grootste dartwinkel van Nederland? Dat is Dartwinkel.nl. Darten was vroeger een populair spel dat in de kroeg werd gespeeld, maar tegenwoordig worden er veel officiële toernooien georganiseerd. Na de successen van Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen is darts een populaire activiteit geworden in Nederland. Wilt u ook leren darten? Of bent u op zoek naar een nieuwe dartset? Dan kunt u bij ons terecht! U bent van harte welkom in onze dartwinkel in Deventer, maar als u niet in de buurt woont kunt u eenvoudig online bestellen. Wij leveren ook in Drachten en omgeving.

Dartpijlen kopen

Dartwinkel.nl verkoopt de beste merken op het gebied van dartpijlen, denk bijvoorbeeld aan: Harrows, Target, Winmau, Shot, Bull's en nog veel meer. Woont u in Drachten en is Dartwinkel Deventer te ver rijden voor u? Bestel de artikelen van uw keuze dan online. Eerst advies inwinnen? Bel ons gerust. Welke dartpijl past bij u? Dit hangt af van uw persoonlijke stijl. Door de jaren heen blijft uw stijl zich ontwikkelen. Een dartpijl bestaat uit een punt, barrel, shaft en flight. De metalen dartpunt wordt ook wel een steeltip genoemd. De metalen punt van de dartpijl wordt meestal in de barrel geklemd. Bij topwedstrijden worden flights wel eens gewisseld. Vaak is dit een kwestie van gevoel, want vooral op professioneel niveau is de ene flight bijna hetzelfde als de andere. De dartpijlen kunt naar uw wensen en behoeften aanpassen. Wilt u graag een lichte of zware pijl? Lang of kort? Dit kunt u allemaal personaliseren. Weet u al welke dartpijl u wilt? Wij brengen het assortiment van de dartwinkel in Deventer naar Drachten!

Dartbord kopen

Woont u bijvoorbeeld in Drachten en omgeving, maar is er geen geschikte dartwinkel? Dat is geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Zoals eerder benoemd hebben wij een breed assortiment. Dit geldt niet alleen voor dartpijlen maar ook voor dartborden. Welk dartbord u het beste kunt aanschaffen hangt af van uw persoonlijke wensen en behoeften. Wilt u een dartbord voor een mooie prijs of bent u op zoek naar een wedstrijd dartbord tegen een normale prijs? Dat is allebei mogelijk. Er is een groot verschil in de kwaliteit van de dartborden. Welke bij u past kunnen we samen bepalen. Vergeet niet om te kijken bij onze outlet voor diverse afgeprijsde producten. Dartwinkel brengt de outlet bij u in huis in Drachten en omgeving.

Dartwinkel Drachten - Contact

Dartwinkel is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1979. Sindsdien zijn wij actief bezig met de verkoop van biljart- en dartspullen. Wij hebben één fysieke winkel in Deventer en vier online webwinkels. Onze professionals met jarenlange ervaring helpen u graag verder als u vragen heeft. Heeft u uw keuze al gemaakt? Onze dartwinkel zorgt dat uw bestelling netjes aankomt in Drachten en omgeving. Wilt u meer weten over onze producten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.


Dibo
Facebook Instagram Youtube