Dartwinkel Rotterdam

 

Dartwinkel.nl verkoopt al biljart- en dartartikelen sinds 1979. Wij zijn ontstaan als familiebedrijf en kennen inmiddels één fysieke winkel in Deventer en vier online webshops, waaronder dartwinkel Rotterdam. Wij zijn de grootste dartwinkel van Nederland. Wij bieden een groot assortiment aan dartaccessoires en -producten. Voor al uw dartaccessoires kunt u dus bij ons terecht. Van ophangsystemen en surrounds tot shaftaccessoires, zoals een shaftring. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij alles op het gebied van dartproducten en het dartspel zelf. 

 

Producten dartwinkel Rotterdam

Dartwinkel Rotterdam heeft een groot scala aan producten. Wij verkopen zowel dartpijlen als dartborden. U kunt bij ons alles vinden voor een potje darts. Wilt u graag het plaatje compleet maken met dart shirts? Wij kunnen u daarbij helpen. Dartwinkel.nl biedt verschillende merken aan, zoals Target, Harrows en Bull’s. De shirts zijn in zoveel kleuren verkrijgbaar dat u het idee krijgt dat u uw dart shirt zelf heeft ontworpen. Bij Dartwinkel.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk hier ons complete assortiment. 

 

 

Bekende merken

Onze dartwinkel in de omgeving van Rotterdam biedt producten van topmerken. U kunt bij ons dartpijlen kopen van onder andere Bull’s, Red Dragon en Winmau. Ook hebben wij dartpijlen van Jelle Klaassen, Micheal van Gerwen en Raymond van Barneveld. De dartborden die wij aanbieden verschillen van trainingsdartborden tot wedstrijddartborden. De merken die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld Unicorn, Harrows en Shot. Bent u benieuwd naar de rest van onze merken? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Levering en kosten

Bij onze dartwinkel in Rotterdam doen we ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te leveren. Wanneer u een bestelling plaatst voor 18:00 uur op werkdagen, proberen wij het dezelfde dag nog te verzenden. Mochten de levertijd langer worden, dan stellen wij u hiervan uiteraard op de hoogte. 

De verzendkosten voor bestemmingen binnen Nederland zijn €2,95 voor bestellingen tot €40,-. Wanneer uw bestelling duurder is dan €40,- zijn er geen verzendkosten. Voetbaltafels komen niet in aanmerking voor gratis verzending.

Onze levering loopt via Packs. Meestal zal de levering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Wij kunnen het moment van aflevering helaas niet garanderen. 

 

Contact dartwinkel Rotterdam

Heeft uw nog vragen over onze dartwinkel in de omgeving van Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de dartaccessoires waar u naar op zoek bent. U kunt ook langskomen bij onze fysieke winkel in Deventer.

Dibo
Facebook Instagram Youtube