Unicorn flights

Met een ruime keuze uit Unicorn flights kunt ook u spelen met dezelfde dart flights als The Flying Scotsman, Gary Andersen. Unicorn is een bekende naam in de dartwereld. Menig darter in de Wereld Kampioenschappen speelt met darts van dit bekende merk. Bij dartwinkel.nl vindt u de beste items van Unicorn, waaronder Unicorn flights. 
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sterke unicorn flights

In de dartwereld kunt u niet heen om het merk Unicorn. Al jarenlang zijn de dartmaterialen van Unicorn onderdeel van de hoogste dartcompetities. Het bedrijf was de eerste die de stap maakte van veren dart flights naar dart flights van plastic. Ook vandaag de dag zijn Unicorn flights een geweldig om mee te darten. In ons assortiment is zowel de standaard vorm als de slim variant te vinden. De standaard vorm is door het grote draagvlak erg geschikt voor zwaardere darts. Voor de gevorderde speler is een slim dart flight interessant vanwege de extra snelheid die het kan maken door zijn vorm. Alle flights van Unicorn leveren wij in een sets van 3 stuks.

 

Gary Anderson unicorn dart flights

Eén van de professionele darters die speelt met Unicorn is de Schotse Gary Anderson, ook wel bekend als The Flying Scotsman. Unicorn heeft nu speciale Gary Anderson dart flights in het assortiment. Deze flights zijn 100 micron en hebben twee verschillende afbeeldingen. Naast alleen flights is het ook mogelijk om een complete set dartpijlen van de Schotse dartheld aan te schaffen. 

 

Bestellen bij dartwinkel.nl

Maak het dartspel compleet met onder andere dartmatten, dartbord surrounds en scoreborden. In het assortiment van dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Vóór 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Dat kan in onze winkel in Deventer! 

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube