Bull's Darts

Bull's Darts

Bull's Darts kopen? Dartwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment van dit Duitse merk. Bull's is een innovatief en betaalbaar A-merk binnen de dartwereld. U vindt op Dartwinkel.nl diverse producten van Bull's, waaronder:  dartpijlen, flights, shafts, dartborden en T-shirts. Professionele darters als Kevin Münch, Ann-Kathrin Wigmann, Jan dekker Jermaine Wattemena en Jerry Hendriks zijn al jaren fan.

Dartpijlen van Bull's darts

Bij Dartwinkel.nl vindt u één setje dartpijlen van Bull's darts. Dit is gelijk een bijzondere set dartpijlen. Deze pijlen van bull's darts kenmerken zich door de unieke shark grip. Dit zorgt ervoor dat u ook in de moeilijkste legs de beste grip op de pijlen behoudt. De dartpijlen van bull's darts zijn gemaakt van 90% tungsten en zijn verkrijgbaar in gewichten tussen de 21 en 26 gram. De dartpijlen, de Bull's Shark A, zijn ook nog eens de pijlen waarmee Raymond van Barneveld kampioen werd bij de PDC. Een betrouwbare keuze dus voor goede resultaten.

Dartborden van Bull's Darts

Als vanzelfsprekend produceert dit Duitse A-merk dartborden. Zo vindt u bij ons de Bull's Shark Pro, met een witte cijferring voor beter contrast, de Bull's Advantage 5.01, het bord met zeer dun blade systeem en de Bull's Advantage Trainer, een trainingsdartbord met kleinere triples en dubbels. Bull's Darts heeft jarenlang geïnvesteerd in intensieve relaties met toonaangevende, stabiele leveranciers en producenten over de gehele wereld. Hierdoor kan het merk snel inspelen op de veranderingen en vernieuwingen in de markt. 

Flights van Bull's darts

Bull's Darts biedt een breed assortiment aan flights. Unieke 'powerflites' in een design naar keuze. De standaard grootte is 100 micron en er zijn verschillende prints. Van een smiley tot ' Happy Birthday' - leuk als cadeau! - en van een schorpioen tot een roos. Flights van Bull's zijn van ultradun kunststof vervaardigd, waardoor ze extra dun en duurzaam zijn. 

Bull's darts wallet

Ook het opbergen van uw darts, flights en shafts kan Bull's darts in voorzien. Met de Dartwallet van Bull's darts hoeft u uw pijlen nooit meer te laten slingeren en weet u altijd waar u uw dartpijlen opgeborgen heeft. Bij Dartwinkel.nl zijn de dartwallets van Bull's darts verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart.

Dirk van Duijvenbode

Een bekende speler die vertrouwen heeft in de dartpijlen van Bull's is Dirk van Duijvenbode. Dirk van Duijvenbode, ook wel bekend als  “The Titan” is een ervaren Nederlandse Dartspeler, sinds 2011 uitkomend voor de PDC. In het WK van 2021 bereikt hij nog de achtste finales, waarin hij helaas zijn meerdere moest erkennen in Gerwin Pryce, de huidige nummer 1 van de wereld.

Dartwinkel.nl

Op Dartwinkel.nl vindt u, naast Bull's Darts, ook diverse andere A-merken en producten: Winmau, Target en XQMAX bijvoorbeeld. Meer informatie of de producten liever eerst uitproberen? U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer! Neem gerust eens contact met ons op!  

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Bull's Rubber dartmat met Oche 300 x 90
€ 76,95
Bull's mini wallet
€ 2,95
Bull's ophangsetje
€ 2,95
Bull's Oche geel
€ 59,95
Bull's Rotate Fixing Bracket
€ 5,95
Bull's Rubber dartmat met Oche 300 x 60
€ 63,95
Bulls Zwarte standaard Dart punten
€ 1,50
Bull's Deal A Dart
€ 7,50

Geen voorraad meer

Bull's Shark Pro
€ 49,95

Geen voorraad meer

Bull's Vibex dartstandaard
€ 99,95

Geen voorraad meer

10 artikelen

per pagina
Dibo
Facebook Instagram Youtube