Grand Slam Darts

Grandslam darts

Het merk Grandslam darts staat bekend om het brede assortiment aan dartpijlen. Grandslam darts staat vooral bekend om de officiële dartpijlen van 'onze' Nederlandse helden: Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen. Naast het uitgebreide aanbod van dartpijlen van het merk Grandslam darts, zijn er ook andere dart accessoires en producten te verkrijgen: flights en dartbord verlichting bijvoorbeeld.

Breed assortiment dartpijlen

De constante dartpijlen van Grandslam staan bekend om de fijne grip. In het assortiment dartpijlen van Grandslam darts is er voor iedere darter wat wils. Bekend van Grandslam darts zijn de Gold Line en de Gold series. Bijvoorbeeld de pijlen van de Grandslam Goldline Phil Taylor darts zijn uitstekend voor beginnende en gevorderde darters. Grandslam heeft ook een series dartpijlen uitgebracht, zoals de Grandslam Innovater, Grandslam Fusions en de Grandslam Dominator. Allemaal kwalitatief goede pijlen voor zowel professionele als hobby darters. 

Grand Slam of Darts

Het merk Grandslam darts, niet te verwarren met het toernooi Grand Slam of Darts, is een jaarlijks terugkerend toernooi waarin de grootste darters tegen elkaar strijden. Het evenement vindt jaarlijks plaats in Engeland. De eerste drie edities in 2007, 2008 en 2009 werden gewonnen door Phil Taylor. In 2012 stonden de twee Nederlanders Micheal van Gerwen en Raymond van Barneveld tegenover elkaar. Raymond van Barneveld ging met de prijs naar huis. Maar ook Michael van Gerwen heeft de titel ondertussen op zijn naam mogen schrijven, hij won het toernooi namelijk in 2015, 2016 en 2017.

Bekende darters

Grandslam heeft onder andere de officiële dartpijlen van Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen in het assortiment. De Grandslam Raymond van Barneveld dartpijlen beschikken over de unieke Barney grip. Daarnaast is het Grandslam logo met laser gegraveerd in de dartpijlen. De dartpijlen zijn 90% tungsten darts en worden geleverd met nylon shafts en poly flights. De Grandslam Jelle Klaassen zijn ook beschikbaar bij ons. In deze dartpijlen zijn de initialen van Jelle Klaassen (ook wel bekend als ''The Cobra") en het logo van Grandslam gegraveerd. Dit setje dartpijlen komt met Nylon shafts en MaXiM flights.

Grandslam darts bij Dartwinkel.nl

Naast Grandslam, vindt u op Dartwinkel.nl ook andere vooraanstaande dartmerken: Bull's Winmau en Xqmax darts bijvoorbeeld. En wist u dat wij ook producten verhuren. Dartbanen en voetbaltafels bijvoorbeeld. Wilt u hier meer informatie over? Of liever eerst de producten uitproberen? U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer aan de Bergenvaardersstraat 15. Of neem contact op. Wij helpen u graag verder onder het genot van een kop koffie. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Whiteboard Grand Slam 38 x 57
€ 12,95
Whiteboard Grand Slam 30 x 40
€ 10,50
Grandslam Saturn Ledlight 140 LEDS / USB – Dartbord verlichting

3 artikelen

per pagina
Dibo
Facebook Instagram Youtube