Harrows Darts

Harrows Darts

Harrows Darts is een breed verspreid dartmerk in verschillende landen en sinds jaar en dag gerespecteerd binnen de wereld van darts. Al sinds 1973 welteverstaan. Harrows Darts maakt hedendaags meer dan 800 producten die verspreid worden naar meer dan 100 landen. Harrows Darts werkt met "state of art" productie apparatuur om te kunnen vernieuwen en te innoveren binnen de wereld van darts.

Ontstaan van Harrows Darts  

Harrows Darts is ontstaan in 1973 vanuit een kleine dartwinkel in Enfield, Noord-London. Hedendaags wordt de productie uitgevoerd vanuit de, special voor Harrows Darts, gebouwde fabrieken in Hoddesdon. Harrows Darts koos er al snel voor om toernooien te gaan sponsoren. Echter ging de keuze uit naar toernooien buiten Engeland om gelijk in andere landen voet aan de grond te krijgen. Door deze strategie zijn ze in een groot aantal landen terecht gekomen met de distributie van hun producten. Harrows Darts is ook actief binnen softtip darts. Dit is darten op een plastic gegoten dartbord die de score vanzelf berekend. Deze vorm van darts is voornamelijk in Japan erg populair. Hedendaags is Harrows Darts nog het enige dartmerk dat de productie nog binnen het eigenland gevestigd heeft. 

Artikelen van Harrows Darts

Harrows Darts heeft een breed assortiment met dart artikelen. Dartpijlen met softtips, dartpijlen met steeltips, flights, shafts, dart wallets, dartborden, en vele andere artikelen. Bij Dartwinkel.nl vindt u een groot assortiment met dart artikelen van het merk Harrows Darts. U kunt hier altijd terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten in alle soorten kleuren en maten. Wilt u direct in één keer alle accessoires in huis hebben? Dan raden wij de Harrows Super Pro Tune Up Set van Harrows Darts aan. Met deze set heeft u altijd flights en shafts bij de hand.

Dartborden van Harrows Darts

Bij Dartwinkel.nl vindt u een tweetal dartborden van Harrows Darts in het assortiment: Het Harrows Official Competition Dartbord en het Harrows Pro Matchplay Dartbord. Het Official Competition Dartbord is gefabriceerd met rond draad. Dit bord wordt geleverd met instructievel en ophangsetje. Het Pro Matchplay Dartbord van Harrows Darts wordt gefabriceerd met mesdraad. Ook dit bord wordt geleverd met instructievel en ophangsetje.

Dartpijlen van Harrows Darts

Bij Dartwinkel.nl vindt u vele setjes dartpijlen van Harrows darts. Harrows heeft diverse eigen series dartpijlen, zoals de Harrows Paragon en de Harrows Noctis. Echter, u vindt zels de dartpijlen van Dave Chisnall bij ons in het assortiment. Als groot dartmerk bent u bij Harrows Darts verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dartpijlen.

Flights van Harrows darts

Dartwinkel heeft vele series flights van Harrows darts in het assortiment. Onder andere de Harrows Marathon en de Harrows Retina vindt u bij ons in het assortiment. Harrows darts heeft diverse flights en series in verschillende vormen en van verschillende diktes. Voor iedere darter heeft Harrows darts wel een geschikte setup flights.

Bekende darters bij Harrows Darts

Harrows staat niet bekend om de sponsoring van vele professionele darters. Harrows heeft een diverser assortiment met eigen opgeleverde darts en dartsaccessoires. De bekendste professionele darter die wordt gespronsord door Harrows Darts is Dave Chisnall. De Harrows darts van Dave Chisnall zijn verkrijgbaar in alle gewichten tussen 21 gram en 26 gram. Heeft u baat bij dartpijlen met meer grip? Dan zijn de Harrows Chizzy dartpijlen een echte aanrader voor u. Andere profdarters die u wellicht kent en die gesponsord worden door Harrows zijn: Damon Heta, Luke Woodhouse en de Nederlander Geert Nentjes. 

Dartwinkel.nl contact

Dartwinkel.nl heeft naast Harrows Darts nog veel meer dart artikelen. Kijk gerust rond op de site of bezoek onze fysieke winkel in Deventer. Onze fysieke winkel is gevestigd aan de Bergenvaardersstraat 15 in Deventer. Voor vragen bent u ook altijd welkom in de winkel of neem contact met ons op. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Harrows Speedline shaft Zwart
€ 1,50
Harrows Speedline shaft Wit
€ 1,50
Harrows Blaze case Aqua
€ 12,50
Harrows Darts Service Kit
€ 11,50
Harrows Super Pro Tune Up Set
€ 17,95

Geen voorraad meer

Harrows mini darts
€ 4,25

Geen voorraad meer

Harrows Re-Pointing Tool
€ 67,50

Geen voorraad meer

7 artikelen

per pagina
Dibo
Facebook Instagram Youtube