Red Dragon Darts

Red Dragon Darts

De dartpijlen met de bekende opvallende kleuren en de bijzondere vormen. Dat is waar Red Dragon Darts om bekend staat. Geel, blauw, groen, paars of roze. Geen kleur ontbreekt in het assortiment van Red Dragon Darts. Opvallend genoeg is dan ook Peter "Snakebite" Wright de partner van Red Dragon Darts. Elke week veranderd Peter Wright zijn outfit en haar van kleuren combinatie. Dit vindt hij echter niet ver genoeg gaan. Hij veranderd dan ook wekelijks de kleuren combinatie van zijn Red Dragon Darts dartpijlen. 

Over Red Dragon Darts 

Red Dragon Darts is ontstaan toen twee, hoogopgeleide, autotechnici steeds meer gehecht raakte aan het spel darts. Dit gebeurde in 1975 nadat ze eerst onderzoek hadden gedaan naar de wolfraam-markt, ook wel tungsten genoemd. Wolfraam is dan ook dé onderscheidende factor geworden van Red Dragon Darts. Red Dragon Darts heeft zelfs een faciliteit laten bouwen voor de bewerking van tungsten darts. De twee technici stuurde schokgolven door de dart-industrie waardoor veel andere dartmerken Red Dragon Darts hebben gevolgd. Hedendaags onderscheid Red Dragon Darts zich voornamelijk door het ontwerp en de bijzondere details in de dart pijlen. 

Bekende darters bij Red Dragon Darts

Red Dragon Darts sponsort een aantal topdarters bij de PDC. Onder andere het dartssetje van Peter Wright waarmee hij wereldkampioen is geworden, is geproduceerd door Red Dragon. De Red Dragon Snakebite World Champion 2020 edition is verkrijgbaar bij Dartwinkel.nl in 21 gram, 23 gram en 25 gram. Ook Gerwyn Price heeft zijn pijlen laten ontwikkelen door Red Dragon Darts. Dartwinkel.nl heeft 4 verschillende setjes van 'The Iceman' in het assortiment, variërend in gewicht van 22 - 26 gram. Bekijk hier ons assortiment Gerwyn Price Red Dragon Darts. Een andere bekende darter die speelt met Red Dragon Dartpijlen is Jonny Clayton. De Red Dragon Jonny Clayton Premier League SE dartpijlen zijn beschikbaar in 22 en 24 gram en zijn 90% tungsten darts. De dartpijlen komen met NitroTech shafts en Hardcore flights.

Red Dragon Darts bij Dartwinkel.nl

Red Dragon Darts pijlen zijn er bij Dartwinkel.nl in verschillende kleuren en maten. Een eigen serie pijlen van Red Dragen is de Red Dragon Razor Edge. Deze serie pijlen bevat zes verschillende dartsetjes en zijn van hoge kwaliteit. Zelfs regenboog dartpijlen zijn verkrijgbaar bij ons van het merk Red Dragon Darts. De Red Dragon dartpijlen worden altijd geleverd met een XS Wallet, een extra set shafts en een extra set flights. En natuurlijk leveren wij ook de dartpijlen van Peter "Snakebite" Wright. De man met de hanekam en de gekke kleur combinaties.

Red Dragon Razor Edge Original

Dartwinkel.nl - Contact

Heeft u nog vragen over Red Dragon Darts. Of heeft u vragen over andere dartmerken of artikelen. Neem dan gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel gelegen in Deventer. 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Red Dragon Iceman special edition Surround
€ 74,95

1 artikel

per pagina
Dibo
Facebook Instagram Youtube