Target Darts


Target Darts

Innovatie en kwaliteit, dat is waar Target Darts om bekend staat. Het design van Target Darts artikelen is fris en modern. Dit is dan ook de reden dat Target Darts geliefd is bij de huidige darters. Het merk Target focust zich voornamelijk op de verkoop van dartpijlen. Onder dartpijlen verstaan wij ook de punten, shafts en flights. Daarnaast heeft Targets Darts nog een assortiment met dart wallets, borden, verlichting en matten.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Target RVB 95 - Raymond van Barneveld
€ 119,95
Target RVB 80 - Raymond van Barneveld
€ 49,95
Target RVB Black - Raymond van Barneveld
€ 13,95
Target Rob Cross
€ 59,95
Target Adrian Lewis Jackpot 80
€ 49,95
Target Daytona Fire GT
€ 179,95
Target Phil Taylor - 9Five Gen 5
€ 119,95
Target Rob Cross 80
€ 49,95
Target Vapor 8 Black
€ 47,95
Target Storm punten
€ 12,95
Target Slotlock ringen
€ 1,60
Target Phil Taylor - 8Zero Natural
€ 52,95
Target Vision Experience
€ 9,95
Target Pro-Kit accessories
€ 19,95
Target Phil Taylor - 9Five Gen4
€ 108,95
Target Storm punten Zwart
€ 12,95
Target Fire punten
€ 12,95

Geen voorraad meer

Target Rob Cross Silver Voltage
€ 12,95

Geen voorraad meer

Target Pro Tour
€ 54,95

Geen voorraad meer

Target Power - Bolt
€ 10,95

Geen voorraad meer

Target Power - Silverlight
€ 14,95

Geen voorraad meer

Target Phil Taylor - 9Five Gen 2
€ 95,95

Geen voorraad meer

22 artikelen

per pagina

Ontstaan van Target Darts

Target Darts is één van de jongste dartmerken op de markt. Target Darts is namelijk opgericht in 2006. Het is van oorsprong een Brits merk. De missie van Target Darts is om doormiddel van innovatie, kwaliteit, vakmanschap en een fris design mensen te inspireren. Dit hebben ze in korte tijd weten te bereiken. Target Darts is een gerespecteerd merk en weet de jonge doelgroep aan zich te binden door de nieuwe frisse designs. 

Bekende darters bij Target Darts

Bij Target Darts zijn een grote verscheidenheid darters gebonden. Phil Taylor, Raymond van Barneveld, Rob Cross, Adrian Lewis, Alan Noris en ga zo maar door. Veel darters hebben in samenwerking met Target pijlen laten ontwikkelen. De bekendste zijn toch wel de pijlen van Phil "The Power" Taylor. Begin 2018 wou hij een pijl ontwikkelen die hij kon reflecteren op zijn carriére. Na samenwerking tussen beide partijen zijn de "Phil Taylor Power 9-five Gen 5" pijlen ontwikkeld. Deze pijlen zijn van sublieme kwaliteit en uitgebalanceerd voor het perfecte dart spel. 

Target darts series

Target heeft ook haar eigen dartpijlen series op de markt gebracht. Een aantal van de beste Target darts dartsetjes hebben wij hieronder uitgelicht namelijk: Target Vapor 8, Target Carrera Sport, Target Swiss en de Target Power Silverlight. 

Target Vapor 8

Bij Dartwinkel.nl zijn 3 verschillende uitgaves van de Target Vapor 8 verkrijgbaar:

  • Target Vapor 8
  • Target Vapor 8 black
  • Target Vapor 8 black Swiss point

De Target Vapor 8 is verkrijgbaar in de gewichten 21 gram tot en met 32 gram. Per gram zijn er verschillende barrells qua dikte en grip. Bekijk de Target Vapor 8 om uw ideale gewicht en grip dartpijlen te vinden. De Target Vapor 8 Black heeft een black titanium coating op de barrell. De Target Vapor 8 Black is verkrijgbaar in de gewichten 21 tot en met 25 gram. Bekijk de Target Vapor 8 Black om het beste setje dartpijlen voor uzelf uit te zoeken. De Target Vapor 8 Black Swiss Point heeft dezelfde grip voor de gewcihten 22, 24 en 26 gram. Ook deze barrells zijn voorzien van black titanium coating. De dartpunten van deze pijlen zijn verwisselbaar. Om uw Target Vapor 8 dartpijlen af te maken, hebben wij van deze serie veel verschillende flights. Zoek hier uw Target Vapor 8 dartflights uit om uw set dartpijlen helemaal af te maken.

Target Carrera Sport

Target Carrera Sport is een andere uitgave van Target Carrera darts. Deze set Target darts is verkrijgbaar in de gewichten 21 tot en met 26 gram. Per gewicht vershilt de grip en de dikte van de barrell. Kies dus zorgvuldig uw ideale setup darts uit. De barrells bestaan uit 90% tungsten en de groeven zijn afgewerkt met een polychromatic titanium nitride coating. Ook de Target Carrera Sport maakt u af met de Target Carrera dartflights. Met deze flights zijn uw Target darts compleet.

Target Swiss

De Target Swiss is een speciale set dartpijlen. De punten van deze darptijlen zijn verwisselbaar. De Target Swiss is verkrijgbaar in de gewichten 21 gram tot en met 26 gram. Per gewicht verschilt de grip en de dikte van de barrell. Bekijk onze Target Swiss dartpijlen en bestel direct de beste set voor u. Maak de Target Swiss dartpijlen af met Target Swiss dartpunten. Bij Dartwinkel.nl kunt u 3 verschillende soorten dartpunten bestellen om uw Target Swiss af te maken:

Met de flights en de dartpunten is uw setje Target Swiss dartpijlen helemaal compleet!

Target Power Silverlight

De Target Power Silverlight is een set Target Darts uit het Phil Taylor tijdperk. De Brass Tungsten look dartpijlen zijn verkrijgbaar in 21, 22 en 24 gram. Per gewicht heeft deze serie een andere barrell met een andere grip. Bekijk dus goed welke setup het beste bij u past. Om de Target Power Silverlight af te maken, raden wij u deze flights aan. Koop de Target Power Silverlight en wordt net zo goed als Phil Taylor.

Andere producten van Target Darts

Naast de dartpijlen van Target Darts kunt u bij Dartwinkel.nl vele andere Target producten kopen. Heeft u verlichting nodig voor uw dartbord? Dan is de Target corona Vision Ledverlichting ideaal voor u. U ziet direct goed waar u uw pijl heeft gegooid, zodat u in het ritme kunt blijven gooien. Tevens heeft Target verscheidene soorten shafts en flights voor uw dartpijlen. Het brede aanbod van Flights van Targets loopt vooral op het gebied van kleur en vormgeving erg uiteen, hierdoor zit er voor iedereen wel een geschikte flight bij.  Zo kunt u de beste combinatie zoeken voor uw ideale pijlen.  

Target Darts bij Dartwinkel.nl

Bij Dartwinkel.nl vindt u een breed assortiment met artikelen van Target Darts. Heeft u vragen over dartpijlen van target darts of een vraag over andere producten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer aan de Bergenvaardersstraat 15. Wij helpen u graag verder onder het genot van een kop koffie. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube