Harrows Supergrip shafts

Harrows supergrip shafts zijn nylon shafts met een nieuwe dimensie. Vanwege de uitstraling en de fijne grip zijn deze shafts erg populair onder de darters. Deze populaire shafts kunt u uiteraard vinden in het uitgebreide assortiment van dartwinkel.nl.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Harrows Supergrip shaft Dark Pink
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Clear
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Smoke
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Purple
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Blue
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Aqua
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Red
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Green
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Orange
€ 1,95
Harrows Supergrip shaft Yellow
€ 1,95

14 artikelen

per pagina

Onze selectie Harrows supergrip shafts

Harrows is een begrip in de dartwereld, daarom kunnen de supergrip shafts niet ontbreken in ons assortiment. Van een felle oranje kleur tot een rustige witte kleur en van een short lengte tot een medium lengte; bij dartwinkel.nl zorgen wij voor genoeg keuze in Harrows supergrip shafts. Een shaft draagt bij aan de balans van een dart en heeft dus ook invloed op de worp. Welk type en welke lengte van een shaft het meest geschikt is, is afhankelijk van de manier van gooien van de speler. Bij de supergrip worden gesloten ringetjes geleverd in plaats van veertjes. Dit zorgt ervoor de dat de dart flight veel steviger op de shafts zit. De shafts leveren wij in sets van 3, tenzij dit anders vermeld staat. 

Bestellen wij dartwinkel.nl

Maak het dartspel compleet met onder andere dart flightsdartbord verlichting en dart shirts. In het assortiment van dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Vóór 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Dat kan in onze winkel in Deventer!

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube