Dartshop Den Bosch

Producten dartshop Den Bosch

Als u op zoek bent naar een dartshop in Den Bosch bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Dartwinkel.nl is als een familiebedrijf dat is begonnen in 1979. Door de jarenlange ervaring en kennis die wij hebben, weten wij alles op het gebied van dartproducten en het dartspel zelf. Inmiddels is Dartwinkel.nl uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland, met 4 webshops en één fysieke winkel in Deventer. Wij bieden een ruim assortiment dartaccessoires en- producten aan waardoor u een optimaal potje darts kunt spelen. Bij dartshop Den Bosch verkopen wij dartpijlen, shafts, shirts, scoreborden, opbergcases, accessoires en dartborden. Wij bieden verschillende soorten dartborden aan. Zo hebben wij populaire dartborden van de merken Winmau, Unicorn, Harrows en Target. Het maakt bij Dartwinkel.nl niet uit of u liever een recreatief potje darts speelt of de wedstrijd aan wilt gaan, voor beide scenario’s hebben wij dartborden beschikbaar. Al onze dartborden zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. 

 

 

Wat dartshop Den Bosch nog meer te bieden heeft

Bij Dartwinkel.nl hebben wij meer dan alleen dartartikelen en -producten. Zo verkopen wij voetbaltafels, hebben wij een groot assortiment aan cadeauartikelen en kunt u uw eigen shafts creëren, door ze te laten bedrukken. Als u liever iets samen doet, kunt u er ook voor kiezen om een dartbaan te huren. Als u nu denkt: dit is te veel om uit te kiezen, hebben wij ook nog de optie om een cadeaubon aan te schaffen. 

Levertijd en verzendkosten

Bij dartshop Den Bosch proberen wij uw bestelling zo snel en zorgvuldig mogelijk te leveren. Als u voor 18:00 bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Het komt soms voor dat producten niet op voorraad zijn. Dan duurt de levering helaas iets langer. Hiervan brengen we u uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte. De verzendkosten bij de dartshop in Den Bosch bedragen €2,95 als het totaalbedrag onder de €40,- uitkomt. Bestelt u voor meer dan €40,-? Dan zijn er geen verzendkosten. Voor voetbaltafels rekenen wij altijd verzendkosten. De levering van Dartwinkel.nl verloopt via Packs. Over het algemeen vindt de levering de eerstvolgende werkdag plaats. 

Garantie dartshop Den Bosch

Wij streven ernaar elke verzending zo goed mogelijk te laten verlopen. Toch komt het een enkele keer voor dat een product beschadigd raakt tijdens het transport. Als dat het geval is kunt u hier binnen 2 maanden melding van maken bij ons, zodat u aanspraak kunt maken op de garantie. Als het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij dit kosteloos oplossen door middel van reparatie of vervanging. 

Contact

Als u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar, in zowel onze fysieke shop in Deventer als telefonisch of per mail.

Dibo
Facebook Instagram Youtube