Dartshop Sneek

Wilt u graag dartartikelen bestellen en bent u daarom op zoek naar een dartshop in Sneek? Dan bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1979 actief bezig is met de verkoop van dartproducten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland met vier webshops en een fysieke shop in Deventer. Wij bieden een ruim assortiment aan dartartikelen die onze dartshop ook bij u in Sneek aflevert.

Assortiment dartshop Sneek

Bent u op zoek naar dartpijlen of -borden? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Zo hebben we voor zowel de recreatieve als de professionele speler de beste pijlen. Als onze artikelen zijn van hoge kwaliteit en beschikken daardoor over een lange levensduur. Zoekt u andere dartproducten? Dartshop Sneek heeft bijvoorbeeld ook opbergcases, shafts, flights en scoreborden in het assortiment.

Producten van topmerken

Dartshop Sneek heeft dartproducten van verschillende merken in het assortiment. Hierbij kunt u denken aan het merk Harrows, een top dartmerk dat in verschillende landen verkrijgbaar is. Andere merken die we verkopen zijn onder andere: Winmau, Unicorn, Target en Bull’s.

Levertijd en verzendkosten

De medewerkers van onze dartshop doen hun uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u in Sneek af te leveren. Als u voor 18:00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Het kan voorkomen dat producten niet op voorraad zijn en de levering langer duurt. U krijgt hier dan zo snel mogelijk bericht over. De verzendkosten voor dartshop Sneek bedragen €2,95 als het totaalbedrag onder de €40 uitkomt. Als uw bestelling meer dan €40 bedraagt, nemen we de verzendkosten voor onze rekening. Voor voetbaltafels rekenen wij altijd verzendkosten. 

Garantie dartshop Sneek

Wij streven ernaar om elke verzending zo goed mogelijk af te leveren. Toch kan het gebeuren dat een product beschadigd raakt tijdens het transport. Als dit het geval is, kunt u hier binnen twee maanden een melding van maken. Zo kunt u aanspraak maken op de garantie. Als het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij dit kosteloos oplossen door middel van reparatie of vervanging. 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze producten of uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. Zij kunnen u voorzien van passend advies met betrekking tot dartproducten en het dartspel. Mocht u de producten liever eerst in het echt bekijken bent u van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer.

Dibo
Facebook Instagram Youtube