Gary Anderson

Gary Anderson, AKA The Flying Scotsman, is één van 's werelds beste darters. In januari 2015 mocht hij voor het eerst het Wereldkampioenschap Darts op zijn naam schrijven. Net als de andere darters heeft ook Gary Anderson zijn eigen opkomstnummer. De Schot komt altijd op onder de tonen van Jump Around van de groep House of Pain. Op Dartwinkel.nl vindt u diverse items van Gary Anderson, waaronder zijn wereldberoemde Unicorn WorldChampion pijlen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dartpijlen van Gary Anderson

Anderson is rechtshandig en gooit altijd met 23 gram Unicorn WorldChampion Phase 3 pijlen. Dartwinkel.nl levert deze Unicorn pijlen in een icon case. Op de dartpijlen zijn twee blauwe ringen gedrukt. Deze staan voor zijn tweede wereld kampioenschap. Deze dartpijl is volledig ontwikkeld aan de wensen van Gary Anderson. Gooi jij net zulke dikke ONE HUNDRED AND EIGHTIES als The Flying Scotsman?

Naast de Gary Anderson Phase 3 dartpijlen heeft Dartwinkel.nl nog 2 andere sets dartpijlen van Gary Anderson. U vindt bij ons ook de Unicorn Gary Anderson World Champion 2019 edition dartpijlen. Deze set Gary Anderson dartpijlen is verkrijgbaar in de gewichten 21, 23, 25 en 27 gram en is gefabriceerd van 90% tungsten. Daarnaast hebben wij de Unicorn Gary Anderson Noir dartpijlen in het assortiment. Deze Gary Anderson dartpijlen zijn verkrijgbaar in 21, 25 en 27 gram en zijn voorzien van een black titanium nitride coating.

Gary Anderson flights 

Een belangrijk onderdeel van de dartpijl is de flight. De flight zorgt er voor dat de dart stabiel door de lucht vliegt. Op Dartwinkel.nl scoor je Unicorn Authentic Gary Anderson Flight's. Ze zijn er in verschillende soorten, maten en met diverse afbeeldingen. Denk bijvoorbeeld aan een typisch Schots ruitje, flights met de handtekening van Anderson erop en flights met enkel zijn naam.

Bekende spelers bij Dartwinkel

Gary Anderson is niet de enige bekende darter die zijn eigen collectie heeft in ons assortiment. Ook spelers als Raymond van Barneveld en Phil Taylor zijn ruim vertegenwoordigd. T-shirts, dartpijlen, flights en meer! Gebruik onze zoekfunctie om op de naam van jouw favoriete speler te zoeken en vind professionele darts en toebehoren.

Meer over Dartwinkel.nl

Dartwinkel.nl is de grootste dartwinkel van Nederland. Alle artikelen die voor 18:00 zijn besteld, worden vandaag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan dartartikelen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om shafts te laten bedrukken. Daarnaast kunnen er bij Dartwinkel.nl dartbanen worden gehuurd. Kijk hier voor ons overige aanbod. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube