Peter Wright

Peter Wright mag met recht een dartlegende worden genoemd. Niet alleen vanwege zijn darttalent, maar zeker ook als verschijning. De Schotse darter draagt de bijnaam Snakebite. Hij staat bekend om zijn kleurrijke kleding en een geschminkte slang op zijn hoofd. Zijn officiele opkomstnummer is Don't Stop The Party van Pitbull. Op Dartwinkel.nl vindt u originele Red Dragon dartpijlen van Peter Wright.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending

1 artikel

per pagina

Opvallende verschijning

Peter Wright valt zogezegd niet alleen op met zijn darttalent. Hij weet vriend en vijand telkens weer te verrassen met zijn opvallende verschijning. Zo laat hij zijn vrouw, die make-up artist is, regelmatig zijn hoofd versieren met een gekke prent. Een slang bijvoorbeeld, naar zijn bijnaam Snakebite, maar ook op speciale gelegenheden als Kerst zien we Wright in stijl het podium betreden. Zijn kapsel past hij ook op elke gelegenheid aan. Zo zagen we hem al met een groene hanenkam, wit-blonde lokken en een knalrode coupe.

Dartpijlen van Peter Wright

Wright is rechtshandig en gooit met zijn favoriete 22 Gram Red Dragon Snakebites. De barrels zijn net zo kleurrijk als Peter's persoonlijkheid. Ze worden geleverd met een PVD rainbow coating. Daarnaast krijgt u er van Dartwinkel een gratis XS wallet ter waarde van € 9,95 bij en een extra set shafts en flights bij. De set is volledig ontwikkeld naar de hand van de Schotse darter. Gooi jij net zulke strakke ONE HUNDRED AND EIGHTIES?

Peter Wright wereldkampioen 2020

Peter Wright is een verhaal apart, het verhaal over het winnen van het WK van 2020 is zo mogelijk nog bijzonderder. Pet er Wright stond altijd bekend als de darter die continu wisselde van pijlen (soms zelfs tijdens partijen). Voor het WK van 2020 heeft hij zijn leverancier Red Dragon een lijstje met eisen meegegeven voor zijn WK-dartpijlen. Deze hele lijst was wel 1 memoblaadje met wensen voor balans, gewicht en grip. Uiteindelijk bleken deze pijlen heel goed te voelen voor Peter Wright. Hij gooide in zijn eerste trainingssessies vier(!) 9-darters in een kwartier! Het goede gevoel en het vertrouwen in zijn nieuwe pijlen stak hij niet onder stoelen of banken. Het ging zelfs zo ver, dat hij een berichtje stuurde aan zijn leverancier: "Bedankt voor de pijlen die mij wereldkampioen gaan maken". De rest is geschiedenis. De WK 2020 dartpijlen van Peter Wright zijn gemakkelijk te bestellen bij Dartwinkel.nl. Kies het gewicht van uw voorkeur en u heeft het meest memorabele dartssetje van het WK 2020 in handen.

Bekende spelers bij Dartwinkel

Peter Wright is niet de enige bekende darter die zijn eigen artikelen heeft in ons assortiment. Ook spelers als Raymond van Barneveld, Gary Anderson en Phil Taylor verkopen hun eigen items. T-shirts, dartpijlen, flights en meer! Gebruik onze zoekfunctie om op de naam van jouw favoriete speler te zoeken en vind professionele darts en toebehoren.


Dartpijlen en meer

Dartwinkel.nl is de grootste dartwinkel van Nederland. Naast artikelen van bekende dartspelers, vindt u bij ons een uitgebreid assortiment met diverse dartartikelen. Van dartborden, dartpijlen en shafts tot de verhuur van dartbanen. Kijk hier voor het complete aanbod.

Dibo
Facebook Instagram Youtube