Unicorn Darts

Unicorn Darts

Unicorn Darts. De grootste dartfabrikant ter wereld. Unicorn Darts is marktleider binnen de dartsport. Unicorn Darts is uitgegroeid tot een bekende naam binnen de wereld van Darts. Dartborden, pijlen, shafts en ga zo maar door. Unicorn Darts levert alle soorten dartartikelen. Daarnaast is Unicorn Darts een bekende sponsor voor darters. Zo werkt dit merk samen met Jelle klaasen, Jeffrey de Zwaan en Gary Anderson. Hiernaast is Unicorn Darts al 25 jaar dé sponsor van PDC op het gebied van dartborden. 

Ontstaan Unicorn Darts

Unicorn Darts is opgericht in 1937 door Frank Rowly. Het merk komt van oorsprong uit Londen, Forrest Hill. Het begon allemaal met een patent van een paar pond voor de Silver Comet Darts. Dat was de start van Unicorn Darts. Unicorn Darts onderscheidt zich voornamelijk op het gebied van dartpijlen. Unicorn Darts was de eerste met gelijkwaardige pijlen qua gewicht, classificering van gewicht en de eerste met tungsten dartpijlen. Innovatie, op het gebied van dartpijlen, staat boven aan de lijst met prioriteiten bij Unicorn Darts. Maar ook met flights was het bedrijf de eerste die de overstap maakte naar plastic. 

Producten van professionele darters

Unicorn darts heeft ook producten van grote professionele darters zoals Gary Anderson. Ook van een aantal Nederlandse darters biedt Unicorn Darts producten aan namelijk: Jelle Klaassen en Jeffrey de Zwaan. Het merk is al jarenlang vertrouwd door deze professionele darters. 

Producten van Unicorn Darts

Los van de eerder genoemde dartpijlen heeft Unicorn Darts een breed assortiment dart artikelen. Unicorn darts heeft hoogstaande dartborden ontwikkeld, Ook voor degelijke flights en shafts voor uw Unicorn darts biedt Unicorn de uitkomst. Zo bevat de nieuwste collectie producten van Unicorn Darts weer een aantal sharts en flight van de hoogste kwaliteit. 

Unicorn darts dartborden

Unicorn darts is de leverancier van de officiële PDC wedstrijddartboren. De Unicorn dartborden staan bekend om de hoogstaande kwaliteit, sterk en naadloos sisal en de dunne mesbedrading. Met name het parade paardje van Unicorn darts - De Unicorn Eclipse HD2 - laat deze kwaliteit blijken. Een ander goed en professioneel dartbord van Unicorn is de Unicorn Striker, een kwalitief goed bord voor zowel professionele als hobby darters. 

Unicorn darts flights

De flights van Unicorn zorgen voor de beste stabiliteit van de darts tijdens de vlucht naar het dartbord. Het assortiment Unicorn darts flights van Dartwinkel.nl biedt een ieder ruime keuze voor passende flights voor zijn of haar dartpijlen.

Unicorn darts accessoires

Unicorn darts heeft diverse accessoires om uw dartbord of pijlen compleet te maken. Met deze accessoires kunt u binnen de kortste keren grote stappen maken in uw darten en de toppers achterna gaan, mede ondersteund door de hoge kwaliteit van de Unicorn darts producten.

Unicorn Darts bij Dartwinkel.nl

Bij Dartwinkel.nl vindt u alle bovengenoemde artikelen, en nog veel meer, van Unicorn Darts. Dartwinkel.nl is de specialist, en de grootste, op het gebied van dart artikelen. Heeft u vragen over artikelen van Unicorn Darts of een ander merk? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Deventer. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Unicorn FlightMate
€ 4,75
Unicorn Maxi dart wallet
€ 17,85

Geen voorraad meer

Unicorn Contender Jeffrey de Zwaan
€ 74,95

Geen voorraad meer

3 artikelen

per pagina
Dibo
Facebook Instagram Youtube