Unicorn Dartborden

Unicorn dartborden bestelt u bij Dartwinkel.nl. Het merk Unicorn bestaat al sinds 1937. Unicorn dartborden zijn dan ook hoogwaardige borden, geproduceerd door een bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de wereld van darts. Unicorn dartborden worden gekozen door ware kampioenen en miljoenen darters over de hele wereld. Voor de professionele darter, recreatieve spelers en voor beginners. 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Unicorn dartborden - Unicorn Striker

De Unicorn dartborden zijn kwalitatief hoogwaardige wedstrijdborden met zeer dunne bedrading en high-class sisal. Unicorn dartborden worden gebruikt tijdens de Professional Darts Corporation (PDC) wereldkampioenschappen. De Unicorn Striker is een professioneel dartbord, gemaakt van duurzaam materiaal en is dankzij het soepele sisal zeer veerkrachtig. Bouncers zul je niet snel gooien met op Unicorn dartborden. Door de extra dunne bedrading heb je optisch gezien een grotere kans om binnen het vlak te gooien. En dit geldt ook voor de dubbels en triples. Uitgooien wordt een eitje met de Unicorn Striker. Deze Unicorn dartborden worden geleverd inclusief een instructiefolder, uitgooi poster, ophangset en met een meetlint om uw dartbord op de goede hoogte te hangen.

Unicorn dartborden - Unicorn Eclipse

Naast de Unicorn Striker heeft is de Unicorn Eclipse ook één van de unicorn dartborden. De Unicorn Eclipse kenmerkt zich door het mesdraad. Dit draad is gegraveerd in het sisal en heeft dus geen krammen nodig. Hierdoor is de kans op bouncers veel kleiner. Bij Dartwinkel.nl kunt u twee varianten van de Unicorn Eclipse kopen: De Unicorn Eclipse Pro 2 en de Unicorn Eclipse HD2. Bestel onze dartborden voor 18:00 uur en u kunt morgen direct uw potjes darts gooien.

Unicorn Eclipse HD2

De Unicorn Eclipse HD2 is het paradepaardje onder de Unicorn dartborden. De Eclipse HD2 is het officiële PDC wedstrijddartbord. Dit dartbord staat garant voor de beste kwaliteit onder de Unicorn dartborden. De Unicorn Eclipse HD2 heeft een naadloos sisal oppervlak en de bedrading is mesdraad. De kwaliteit van sisal is zeer hoog en het draad is zeer dun. Hierdoor is de kans op bouncers zeer klein. Met de Unicorn Eclipse HD2 heeft u het beste Unicorn dartbord in handen.

Unicorn dartborden en meer

Unicorn bevindt zich in de voorhoede van dartsinnovatie en is de officiële dartbord leverancier van de Professional Darts Corporation (PDC). Unicorn was de eerste fabrikant die sets van drie darts op de markt introduceerde. Voor die tijd werden darts alleen individueel verkocht. Vanaf dit moment begonnen dartspelers dartpijlen van hetzelfde gewicht en stijl te gooien. Een grote speler dus! Naast Unicorn dartborden biedt dit merk een ruime keuze aan flights, wallets en shafts. En wat dacht u van een complete set van beroemde dartspelers als Gary Anderson en Jelle Klaasen! Bekijk ons complete Unicorn dartpijlen assortiment. Met Unicorn bent u verzekerd van de beste kwaliteit dartartikelen voor een vriendelijke prijs. Elk dartbord van Dartwinkel.nl wordt geleverd met een ophangsetje.

Accessoires voor uw Unicorn dartbord

Uw Unicorn dartbord aanschaffen is één ding, de complete dartbaan speelklaar maken is een tweede. Bij Dartwinkel.nl vindt u diverse accessoires om uw dartbaan helemaal dartklaar te maken. Laat uw Unicorn dartbord goed verlicht worden met spotjes of andere verlichting. Door goede verlichting heeft u geen oneffen schaduwen van de pijl op uw dartbord. Zo ziet u direct in welk vlakje uw dartpijl zit en kunt u vloeiend door blijven gooien. Bij darts blijven gemakkelijk gebruikssporen aan de muur achter. Door een dart surround om uw Unicorn dartbord te plaatsen, voorkomt u gaatjes in de muur. Bij Dartwinkel.nl vindt u surrounds voor uw dartbord met en zonder verlichting. Wilt u uw Unicorn dartbord liever netjes wegwerken? Dan is een dartbord kabinet voor u de uitkomst. Bekijk ons assortiment dartkabinetten en werk uw nieuwe dartbord netjes weg. Ook het gooien van de juiste afstand hoort erbij. Bij ons vindt u onder andere dartmatten met houten balkje of een stoffen dartmat met de juiste gooiafstand. Met onze accessoires is uw dartbaan gebruiksklaar en kunt u direct gaan oefenen.

Unicorn dartborden voor winnaars

Groot fan van darts? Dan is Unicorn vast geen onbekend merk voor u. Tijdens wereldkampioenschappen gooien spelers als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen de hoogste scores op Unicorn dartborden. En naast de borden, worden ook de dartpijlen van Unicorn veel gebruikt door professionele darters. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Dartwinkel.nl: alles voor darts onder één dak

Bij Dartwinkel.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor een een goede pot darts: van Unicorn dartborden en scoreborden tot dartpijlen, flights en shafts. En wist u dat wij ook cadeau-artikelen in ons assortiment hebben? Onze dienstverlening gaat echter nog verder. Wist u dat u onze dartproducten helemaal in uw persoonlijke smaak kunt ontwerpen en laten bedrukken? Van schrijfborden tot dartshirts en van flights tot shafts, bij ons is het allemaal mogelijk. Onze producten eerst uitproberen? U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer. Liever eerst meer informatie voordat u overgaat tot aankoop? Neem gerust contact op, onze experts helpen u graag verder.

Dibo
Facebook Instagram Youtube