Target Dartborden

Bent u op zoek naar een Target dartbord? Op deze pagina vindt u het complete overzicht Target dartborden van Dartwinkel. Target is een bekende speler in de dart wereld dat al ruim 40 jaar top kwaliteit dart artikelen produceert. Target staat als merk voor betrouwbaarheid, design, ontwikkeling en innovatie. Target wordt als merk vaak gezien bij gesponsorde events en is sponsor van de beste spelers (denk aan Phil Taylor en Adrian Lewis) in de wereld. Target is ontstaan uit passie voor de sport en de dart liefhebbers en dat zie je terug in de producten. 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Target Pro Tour
€ 54,95

Geen voorraad meer

1 artikel

per pagina

Target Dartbord - Kwaliteit gegarandeerd

Target claimt "Darts is what we do. It's in our DNA". Dit is te zien in de kwaliteit van een dartbord van Target. Het dartbord is duurzaam en van hoge kwaliteit. Een Target dartbord is een uitstekende keuze, vooral gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast is een Target dartbord geschikt voor de professionele darter maar zeker ook aan te raden voor de beginnende darter. 

Hoogwaardig gebouwd

Het sisal van een Target dartbord is van hoge kwaliteit dat bijdraagt aan de levensduur. Er zijn dartborden van Target die gebruik maken van een extra dunne bedrading. Denk bijvoorbeeld aan de Target Pro Tour. De dunne bedrading van dit bord draagt bij aan hogere scores en minder bounces.

Een dartbord kiezen

Bent u op zoek naar een dartbord maar weet u niet welk dartbord bij u past? Dat kunnen we begrijpen. Dartwinkel.nl biedt u een ruim assortiment dartborden van de beste merken, zo vindt u altijd het dartbord dat bij u past. U kunt bij onze vestiging langskomen voor vrijblijvend advies. Zo helpen wij u het dartbord te kiezen die bij u past. Bestelt u online en bent u toch niet tevreden over uw dartbord keuze? U heeft 14 dagen bedenktijd. Vervolgens heeft u daarna nog 14 dagen om het dartbord retour te sturen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube