Harrows Dartborden

Op Dartwinkel.nl vindt u diverse Harrows dartborden. Harrows is een merk dat in 1973 werd opgericht in Groot-Brittanië uit passie voor de dartsport. Inmiddels vindt u meer dan 800 producten in hun assortiment, die in meer dan 100 landen worden verkocht. Harrows dartborden zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van spelers over de hele wereld, van beginner tot professional.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Harrows Pro Matchplay dartbord

Harrows dartborden voldoen aan alle internationale specificaties, wat het kwalitatief zeer sterkte dartborden maken. Kies bijvoorbeeld voor de Harrows Pro Matchplay. Dit dartbord heeft een extreem hoge bespanning, een anti-weerkaatsende nummering en ultradun mesdraad voor maximale score kansen. 

Harrows Official Competition dartbord

Het Harrows Official Competition dartbord is het officiële Britse competitie dartbord. Deze Harrows dartborden zijn vervaardigd volgens internationale wedstrijdnormen. Een echte topper in zijn soort dus! De kramloze roos vermindert de kans op bouncers. Een wedstrijdbord voor echte professionals of een trainingsbord voor scherpschutters. Alle Harrows dartborden worden rechtstreeks uit voorraad geleverd, inclusief ophangsysteem.

Harrows dartborden, flights en meer

Naast Harrows dartborden, biedt dit merk een ruime keuze aan dart accessoires. Harrows heeft ruim 800 verschillende producten in haar assortiment. Van diverse soorten flights en shafts tot wallets, cases en er is zelfs een Harrows Black Box, voor het opbergen van uw dartset en accessoires. U vindt deze producten via onze zoekfunctie of door binnen een categorie te zoeken naar het product van uw keuze. 

Waarom Dartwinkel.nl?

Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen dartborden. Van diverse soorten scoreborden flights en shafts tot de meest uiteenlopende dart accessoires. En wat dacht u van een wedstrijdshirt van Barney! De dartpijltjes en/of andere producten eerst testen? U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer. Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.

Dibo
Facebook Instagram Youtube