Supersonic flights

Zoekt u Supersonic flights? Dan bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Met een mooie selectie kunt u bij ons kiezen uit diverse flights met leuke afbeeldingen. Flights van Supersonic zijn verkrijgbaar in een set van 3 stuks. 
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Supersonic flights voor een mooie dartbeleving

De Supersonic flights zorgen ervoor dat het makkelijker wordt voor de dartpijl om de goede baan naar het bord te volgen en te zorgen dat deze recht in het dartbord komt. De dikte en de vorm van een dart flight beïnvloeden beide de baan die de dartpijl aflegt. Supersonic flights in ons assortiment zijn 100 micron dik en hebben een standaard vorm. Door de standaard vorm hebben ze een groot draagvlak, waardoor de flight perfect is voor een zwaardere dart of worpen met minder kracht. Met de flights van Supersonic heeft u geen saaie dart flight; kies uit diverse patronen of tekens. Wat dacht u van een Formule 1-auto, een bliksemschicht of het Chinese teken voor geluk? Met Supersonic flights heeft u een leuke een speelse flight voor uw dartpijl. 

Bestellen bij dartwinkel.nl

Maak het dartspel compleet met onder andere dartmatten, dartbord surrounds en scoreborden. In het assortiment van dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Vóór 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Dat kan in onze winkel in Deventer!

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube