Shot Dartborden

Shot dartborden kopen doet u op dartwinkel.nl. Shot is een fabrikant uit Nieuw-Zeeland, die sinds haar oprichting in 2009 snel een goede naam heeft opgebouwd in de dartwereld. Het merk staat bekend om kwalitatief goed dartborden en dart accessoires. En dat niet alleen: alle dartborden zijn ook duurzaam. Dit maakt Shot dartborden niet alleen een kwalitatief goede keuze, maar ook een milieuvriendelijke keuze. De dartborden van Shot! zijn voornamelijk geschikt voor de professionele of gevorderde darter.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dartborden met unieke eigenschappen

Shot dartborden hebben een aantal unieke eigenschappen. Zo heeft de Bandit Plus bijvoorbeeld een kunststof achterplaat. Hierdoor is dit Shot Dartbord bijna een kilo lichter dan een gangbaar dartbord. De kunststof achterkant van dit dartbord draagt daarnaast bij aan de demping. Deze dartborden produceren over het algemeen minder geluid dan andere dartborden. de ophangsystemen van Shot dartborden worden gemaakt van gerecycled plastic, grote kans dus dat uw bord in zijn vorige leven een rietje of een fles frisdrank is geweest! 

Voor de professionele darter

Shot dartborden zijn bedoeld voor de professionele darter. De borden hebben extra smalle dubbels, triples en ook een kleinere roos in vergelijking met 'doorsnee varianten'. Een perfect bord om uw gooi skills op te trainen of om een geoefende tegenstander mee uit te dagen.


Shot dartborden en meer

Dus u bent een geoefende darter, op zoek naar een professioneel scorebord? Gevonden! Maar dartwedstrijden en -trainingen zijn natuurlijk niets zonder een goed scorebord. Ook die leveren wij, van Shot en van diverse andere merken. Bij Dartwinkel.nl vindt u diverse varianten: elektronische scoreborden en whiteboards en toebehoren. Daarnaast vindt u in ons assortiment een ruime keuze aan darts, flights, shafts en dart accessoires.


Waarom Dartwinkel.nl?

Bij Dartwinkel.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor de perfecte pot darts. Shopt u online en heeft u vragen over onze producten? Neem contact op met één van onze medewerkers via info@dartwinkel.nl of telefoonnummer 0570-628304. U bent uiteraard ook van hart welkom in onze showroom in Deventer. Zo kunt u op uw gemak producten uitproberen en onze experts inschakelen bij vragen. Zij zijn u graag met elke vraag van dienst.

Dibo
Facebook Instagram Youtube