Dartwinkel Eindhoven

 

Bent u op zoek naar een dartwinkel in Eindhoven met een groot assortiment aan dartproducten? Bestel al uw dartartikelen gewoon online bij Dartwinkel.nl! Wij zijn al sinds 1979 actief bezig met de verkoop van dartproducten. We zijn begonnen als een familiebedrijf en hebben nu vier online shops en één fysieke winkel in Deventer. Onze dartwinkel is gevestigd in Deventer, maar we leveren ook in Eindhoven. Met onze jarenlange ervaring en de kennis van dartproducten en het dartspel weten wij precies hoe we u het beste kunnen adviseren, dus u kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze winkel.


Producten van dartwinkel Eindhoven

Wij bieden een ruim assortiment met diverse dartproducten. U kunt bijvoorbeeld denken aan dartpijlen of dartboden. Of u nou op zoek bent naar een dartbord voor uw vrije tijd of om op professioneel te darten, wij hebben beide in huis. Onze dartproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Bent u op zoek naar andere dartproducten? Onze dartwinkel levert ook opbergcases, shafts, flights en scoreborden in Eindhoven of omgeving.

 

Topmerken voor uw dartspel

Wij leveren als online dartwinkel de topmerken af bij uw voordeur in Eindhoven. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Harrows. Harrows is een top dartmerk dat verkrijgbaar is in verschillende landen. Het merk is ontstaan in 1973 en heeft een ruim assortiment aan dartproducten. Harrows biedt verschillende series flights in diverse soorten vormen en diktes. Hierdoor kan iedere darter een geschikte setup flights kopen. Bent u niet op zoek naar producten van Harrows? Bekijk gerust onze andere topmerken, zoals Target, Unicorn of Winmau.

Levering en meer

Onze online dartwinkel probeert uw bestelling zo snel mogelijk te leveren in Eindhoven of omgeving. Heeft u voor 18:00 uur besteld? Dan verzenden we uw bestelling dezelfde dag nog. Het komt voor dat de levertijd voor sommige artikelen wat langer is, maar dit zullen we uiteraard vooraf vermelden. Ook als een product niet meer op voorraad is en uw levering wordt vertraagd, vermelden we het tijdig.

Heeft u een bestelling boven de €40,-? Dan bezorgen we uw bestelling gratis. Als u minder dan €40,- heeft besteld bedragen de verzendkosten €2,95. Bij tafelvoetbaltafels rekenen we altijd verzendkosten. We leveren uw bestelling over het algemeen de eerstvolgende werkdag.

Contact – Dartwinkel Eindhoven

Heeft u nog vragen over onze producten of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers geven u graag advies op het gebied van dartproducten en het dartspel. U kunt ons online bereiken via de e-mail of telefoon of u kunt gerust langskomen in onze fysieke winkel in Deventer. Is Deventer net iets te ver voor u? Bestel het dan gerust online, wij leveren uw aankoop netjes in Eindhoven of omgeving.

 

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube