Target Pro Grip shafts

Met Target Pro Grip shafts heeft u hoge kwaliteit shafts in huis. Het zijn sterke nylon shafts die in verschillende maten verkrijgbaar zijn, kortom een mooie aanwinst voor uw dartspel. Bij dartwinkel.nl beschikken wij over een mooie selectie shafts van het Engelse dartmerk Target die u snel in huis kunt hebben.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Soorten Target Pro Grip shafts

De Pro Grip serie van Target zijn de meest verkochte shafts van het merk. Shafts zijn een belangrijk onderdeel van de balans van een dart. De Target Pro Grip shafts komen in verschillende lengtematen. Zo kunt u de shaft kiezen die het beste bij uw manier van gooien past. De shafts leveren wij in een set van 3, tenzij dit anders aangegeven staat. Liever meer dan 3 shafts? Kies dan voor onze set met 5 verschillende maten. Naast diverse lengtes zijn er ook verschillende kleuren in de shafts mogelijk; van knalrood tot lime groen. U ontvangt ook een aluminium ring bij de shafts, deze zorgt ervoor dat de flight stevig bevestigd is.

Bestellen wij dartwinkel.nl

Maak het dartspel compleet met onder andere dart flightsdartbord verlichting en dart shirts. In het assortiment van dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Vóór 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Dat kan in onze winkel in Deventer! 

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube